Datum/Tijd
Date(s) - 11 augustus 19 - 18 augustus 19
01:00


11 tot 18 augustus zijn Renée en Jessica als gastdocenten aanwezig tijdens het tantra festival in midden Frankrijk.

Het Sadhaka Tantra festival is uniek in zijn soort met slechts 50 deelnemers… 6 Tantra docenten… 7 dagen lang bliss…
Voel de totale vrijheid om helemaal jezelf te zijn. Volledige aanwezig in het hier en nu, diepgaande interacties, mooie verbindingen en liefdevolle ervaringen. In Tantra gaat het niet om ‘bodies touching bodies’, maar om ‘buddhas meeting buddhas’. Verbind je op energie niveau van hart tot hart. Met beide benen krachtig op moeder aarde en met je hoofd in de hemel creëren we samen een roze liefdesbubbel waar je nog lang in zult nadeinen.

Together we can dive deep!

Tijdens dit exclusieve festival maken we je geleidelijk vertrouwd met energiewerk, met je eigen lichaam en je relatie met anderen. Dit wordt bereikt door een verscheidenheid aan meditaties, emotioneel lichaamswerk en andere Tantrische oefeningen. De workshops hebben een opbouw beginnend bij aarden en thuiskomen bij jezelf, bewustzijn van het Nu, healing en balanceren van ons energie lichaam, naar liefde: het openen van je hart voor de mensen en de wereld om je heen naar een ervaring van eenheid, ecstacy en bliss. Het festival zal je inspireren om naar je volle potentieel te leven en het leven te vieren, grenzen te verkennen, je angsten los te laten, om volledig te ontspannen en om totale vrijheid te ervaren in het omhelzen van je ware zelf. De meditaties en oefeningen zijn erop gericht volledig aanwezig te zijn in het hier en nu, dieper in jezelf te gaan en van hart tot hart te verbinden,.

De directe vertaling van Tan-tra is: een reeks methoden en instrumenten ter uitbreiding van het bewustzijn. Maatschappelijke en religieuze conditioneringen weerhouden ons ervan om in volledige vrijheid te leven. In onze eeuwige zoektocht om gelukkig te zijn bewegen we ons in ons dagelijks leven graag binnen de grenzen van onze comfortzone. Innerlijke groei vindt het gemakkelijkst plaats net buiten die beperkende grenzen, “where the magic happens!”. In de veilige omgeving van gelijksgestemden maken we kleine stapjes buiten deze zelfopgelegde limiteringen en verruimen zo onze geest met nieuwe ervaringen, en worden ons bewust van ons volle potentieel. Het programma van speelse workshops met constante ondersteuning en feedback dagen je uit om je beperkingen op te heffen en de ruimte van je authentieke zelf binnen te gaan.

Tantra als verlichtingsleer

De focus van de Tantra ligt op zelfrealisatie en het bereiken van verlichting, de ervaring van kosmische eenheid. De lessen en oefeningen zijn erop gericht.in contact te komen met en vervolmaken van onze vrouwelijke en mannelijke energie en het versterken en vervolgens omhoog brengen van de levensenergie (prana) door het balanceren van de chakra’s.

Workshops

De docenten werken nauw samen en bewegen je met hun groepssessies gezamenlijk van aardse naar steeds verfijnde energie, via bewustzijn en heling van het eigen lichaam naar opening voor liefde en verbinding met de diepere lagen in jezelf en met de mensen om je heen.

In de workshops zijn er zowel individuele oefeningen, met een partner als met de groep.

Het festival begint met een openingsritueel op de eerste avond. Het programma start dagelijks al voor het ontbijt met een varierende ochtendworkshop (Holotropic Breathing, Yoga, Osho Kundalini en Dynamic Meditation, Quantum Light breath, etc). Dagelijks maak je een keuze uit drie verschillende workshops in de ochtend om 10 uur en uit drie verschillende workshops in de middag beginnend om 3 uur. Elke workshops duurt gemiddeld 2,5 uur. Na het diner is er een afwisselend avondprogramma (Crystal Healing meditation, Mantra’s chanten, Playparty, Love temple, sauna, etc.). Halverwege de week is er een middag vrij voor eigen invulling. Op de laatste avond is er een gezamenlijke afsluiting. De laatste ochtend na het ontbijt vertrekt iedereen weer naar huis.

Data

Zondag 11 – 18 augustus 2019
Verleng je verblijf met een verdiepende Tantra cursus of een volpensionverblijf in de week voor en/of na het festival.

Prijzen

Vroegboekprijs* / standaard prijs
6 persoons kamer ( gemengd gezelschap): € 665,- / € 690,-
4 persoons kamer (familiekamer): € 695,- / € 720,-
3 persoons kamer (familiekamer): € 740,- / € 765,-
2 persoons kamer (stellen): € 800,- / € 825,-
1 persoons kamer: € 900,- / € 925,-
Eigen tent: € 695,- / € 720,-
Eigen caravan / camper*: € 720,- / € 745,-
1 of 2 persoons ingerichte tent: € 740,- / € 765,-
1 of 2 persoons ingerichte caravan: € 790,- / € 815,-

Prijzen zijn all in p.p. per week, dus inclusief alle workshops, 7 overnachtingen, maaltijden, drankjes bij de maaltijden, fruit, koffie en thee, en de avondactiviteiten. Alcoholische dranken tegen kleine vergoeding. Individuele sessies bij healers en masseurs zijn niet inbegrepen.

*De vroegboekkorting is geldig tot 31 maart 2019

aanmelden gaat via sadhaka: info@sadhaka.nl

Kijk hier voor meer informatie over sadhaka:

https://www.sadhaka.nl/index.php/nl/cursussen/in-frankrijk/tantra/tantra-festival


Schrijf je in

Conscious Pleasure Avond