Over mij

Ik werk met volle overgave, met een open hart
en vanuit mijn ziel

kom-meer-over-mij-te-weten
Living Touch logo

Jessica

Het is mijn missie als tantra practitioner om iedereen een gezonde seksuele basis terug te geven. Inmiddels heb ik al heel veel mensen een behandeling gegeven, werk dat ik met volle overgave, open hart en ziel doe. Na bijna 10 jaar in dit werk, wat als mijn roeping voelt, kan ik wel zeggen dat ik specialist ben geworden in het transformerende werk en het vrijmaken van de  kracht van in lichamen inclusief de genitaliën.

Voor mij is tantra een weg van heling en verlichting via het lichaam. Bewustzijn in alles wat we doen staat hierbij bovenaan. Tantra en tantra massage wordt op vele manieren uitgedragen. Ik kies voor een hands-on aanpak waarbij we met jouw lichaam werken en je energie in beweging brengen.

Mijn interesse in tantra en de helende kracht van seksualiteit was er al langere tijd, maar ik heb een tijdlang gewacht daar iets mee te doen. Na mijn studie verpleegkundige, die ik afrondde toen ik midden in de opvoeding van mijn toen nog jonge kinderen zat, heb ik me eerst professioneel verdiept in ayurveda. Ik heb eerst een tijd als ayurvedisch practitioner gewerkt en gaf toen veel massage behandelingen. Toen ontdekte ik de kracht en mijn gave om te werken met het energetisch lichaam en seksuele energie. Het werd tijd om me professioneel te laten scholen in tantra. Nu ben ik al bijna 10 jaar tantra practitioner.

Ik heb van jongs af aan altijd dieper willen kijken dan wat zich aan de oppervlakte toonde. Ik heb een rijk gevoelsleven met, zoals voor veel vrouwen geldt, vele persoonlijke kanten, hele mooie en ook minder mooie. Zowel de vrouwelijke als de mannelijke energie is sterk vertegenwoordigd in mij. Vaak kom ik heel enthousiast en inspirerend over, waardoor je niet ziet dat ik ook wel eens verdrietig ben en me helemaal niet geïnspireerd voel, net als jij misschien?

Ik werk graag
met mijn handen
mijn lichaam
mijn aanwezigheid
en de energie
van mijn hart

Mijn werkwijze

In mijn werk als tantra practitioner met cliënten ben ik zeer echt en authentiek aanwezig. Ik doe mijn werk vanuit oprechte liefde naar de mensen met wie ik werk. Daarin kijk ik altijd verder dan de oppervlakte. Status, leeftijd, geslacht, uiterlijk zijn voor mij van onderschikt belang, ik zie de ziel stralen door alle uiterlijkheden heen. Ik smelt als mensen zich openen in mijn bijzijn en word daar altijd heel blij van, omdat dit voor mij de essentie is van wat ik doe: mensen terugbrengen naar hun natuurlijke staat van zijn.

Ik werk graag met mijn handen, mijn lichaam, mijn aanwezigheid en de energie van mijn hart. Meer en meer vertrouw ik op mijn intuïtieve ingevingen en innerlijke leiding, zowel in werk als privé.

Ik ben van mening dat in dit kwetsbare werk nooit stil mag staan en ophouden met leren. Daarom blijf ik mijzelf regelmatig bijscholen. Ook sta ik in goede verbinding met diverse tantra collega’s uit het veld en ben ik aangesloten bij tantrawijzer.

Anderen zeggen over mij:

“In Jessica ontmoete ik een zeer bijzonder en integer mens en had ik het gevoel dat er snel een vertrouwensband ontstond, ik kon me zonder problemen aan haar overgeven.”

“Een bijzonder innemende dame waarmee je een tantra sessie beleefd die heel uniek is, waarbij op heel innemende en intieme wijze je welzijn en energie positief beïnvloed wordt.”

“Bij het persoonlijke gesprek kom je over als iemand met humor, een bepaalde lichtheid en dus flexibiliteit. Je komt niet over als een autoritair persoon. Je lijkt je hart te volgen en niet bepaalde dogma’s. Je geeft mij het gevoel dat je niet over mijn grenzen zal gaan, alles is bespreekbaar er is open communicatie.”

“Ik denk dat ik door jou over mijn verlegenheid/geremdheid t.o.v vrouwen raak. Dat voelt goed!”

“Je wekt vertrouwen en hebt een eerlijke uitstraling”

“Je bent een enorm moedige, mooie vrouw om in deze huidige wereld het werk te doen dat je nu doet! Ik hoop voor je dat je veel lieve mensen op je pad krijgt. Lieve mensen die jij kan helpen hun vrijheid terug te winnen”

“Jessica’s enthousiasme werkt aanstekelijk, ze heeft veel positieve energie en probeert het beste uit iedereen te halen”

Gevolgde opleidingen en opgedane ervaringen in willekeurige volgorde

– (nog bezig) Sexuality in connection van Maya Kerstan

– Seven breaths of life, Cobra breathing, Jeff Boehme

– Rythm of Regulation: Clynical Applications of Polyvagal Theory, Deb Dana

– Rasayana Tantra Academy, (the Connection University)

– Ancient Tantra Kriya Yoga instructor, Anand Rudra

– Like a Pro, Betty Martin

– Tantra therapist and Healing (true tantra, Anand Rudra)

– Tantric anatomy (Anand Rudra)

– Architecture of Orgasm (Anand Rudra)

– Pelvic floor, Lingam en Yoni and the Cosmic Dialogue (Anand Rudra)

– Marma’s, nadi’s and de-armouring (Anand Rudra)

– Tibetan Pulsing (Anand Rudra)

– HBO-Verpleegkunde

– Wijkverpleegkundige,  zelfstandig ondernemer in de zorg

– Ayurvedaschool EISRA Den Haag

– Master Classes of Ayurveda, Naveen Gupta

– Toegewijd moeder en grootmoeder.

– Langdurig doorlopen traject PRI (pastreality integration)

– Vrije dansexpressie, mystieke dans

– Zang, mantra, muziek maken

– Overgave aan innerlijke leiding

– Elke dag opnieuw leven zoals jij ook doet

Wil je NU beginnen met tantra? In het e-book: Beginnen met tantra, help ik je op weg.

Workshops

Bekijk de mogelijkheden

Agenda

Maak een afspraak

Testimonials

Het delen van ervaringen

Blog

Lees mijn artikelen