Plan je sessie in

Kies voor een datum die jou uitkomt

Plan zelf je sessie in

Je wilt een sessie inplannen, wat leuk! Lees dit goed door voordat je de volgende stappen doorloopt. Een sessie wordt niet even zomaar gegeven. Om de sessie te laten slagen is het nodig dat je nadenkt, of beter nog, in jezelf voelt wat je vraag of motivatie voor je sessie is. Bij antwoorden als ‘ik heb interesse’ of ‘dit is mijn eerste sessie’ heb ik onvoldoende informatie van je en kan ik geen afspraak voor je inplannen. Vaak is het moeilijk om woorden te vinden of te kiezen die bij je vraag horen. Probeer dan toch je vraag zo goed mogelijk te formuleren aan mij. Hoe duidelijker je vraag, hoe beter ik je kan helpen. Afspraken kunnen nooit last-minute ingepland worden, houd rekening met ongeveer 2 tot 4 weken voordat je afspraak kan doorgaan.

Wil je als koppel een sessie inplannen? Boek dan twee sessies na elkaar. Wanneer er op de dag dat je wilt komen maar 1 sessie beschikbaar is kan je geen koppelsessie inplannen. De aangegeven plekken zijn mijn reguliere werktijden. Per uitzondering werk ik soms op andere tijden, avond of weekend. Je kunt me dan mailen of ik een plek voor je heb.

In de onderstaande agenda kun je alvast bekijken welke data beschikbaar zijn.
Nadat je jezelf hebt geregistreerd, kun je in de agenda de door jou gewenste datum en tijd selecteren en je sessie inplannen. Pas als ik de aanvraag bevestigd heb is onze sessie gepland! Succes!

november 2023
ma
di
wo
do
vr
za
zo
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3