Een tantra sessie voor koppels

Ontmoet elkaar op een dieper niveau,
van hart tot hart

Tantra sessie voor koppels

Als je in een relatie bent kan een tantra sessie voor koppels voor jullie beiden een enorme verdieping zijn. Het maakt niet uit hoe lang jullie al samen zijn. Er kan altijd meer verbinding komen. Hoe kan dat? We gaan als het ware een vergrootglas leggen op jullie relatie. Door fijne oefeningen die we samen doen kom je sneller en dieper in contact met elkaar. Alles is erop gericht om jullie tijdens de tantra sessie “aan” te zetten en te verbinden met elkaar. Je ontmoet elkaar op een dieper niveau, van hart tot hart. Doordat jullie elkaar al goed kennen kan het veel inzicht geven in patronen die er zijn in de relatie. Verschillen tussen de partners kunnen ook aan het licht komen. En we kunnen kijken wat elk van jullie nodig heeft.

tantra sessie voor koppels
Living Touch logo

Vergroot de
verbinding
tussen elkaar

Lingham en Yoni massage

Na de opwarming gaan jullie elkaar samen met mij een tantrische massage geven. Ik geef je dan meteen uitleg over hoe we dit doen en wat we tegenkomen in het lichaam. Elk lichaam heeft een andere benadering nodig. Ik zal je dus uitleggen wat ik zie in het lichaam van je partner en hoe je dit het beste kan benaderen. Als jullie dat willen kan ik laten zien hoe je je partner een mooie lingam of yoni massage geeft. Vaak is dit een prachtige ervaring. Omdat jullie heel aandachtig met elkaars lichaam bezig zijn, zonder in het normale patroon van vrijen te vervallen. Er is alle ruimte voor jullie specifieke vraag of intentie. De tantra sessie voor koppels kan uiteraard ook worden geven aan partners van gelijke sekse.

Wat houdt de sessie in?

Omdat een tantra sessie een diepgaande beleving is, geef ik deze sessies niet als ‘verassing’ voor één van de partners. Het is echt nodig dat jullie allebei graag een tantra sessie willen doen en allebei geïnformeerd zijn hierover. Als één van de partners er niet voor openstaat om dit te doen, dan heeft een tantra sessie voor koppels geen zin. Het komt ook voor dat één van de partners een veel diepgaandere tantra sessie wil ervaren van de ander. Dit hoeft geen probleem te zijn, ik betrek jullie allebei in het hele proces. En elke partner krijgt zijn massage op maat. Een Lingam of Yoni massage hoeft echt niet om het tot een mooie ervaring te laten zijn. Eigenlijk is alles bespreekbaar en stemmen we de sessie helemaal af op jullie wensen en intentie.

Op dit moment ontvang ik heel veel aanvragen van koppels voor een sessie. Omdat dit veel tijd kost (3,5 uur) moet ik deze zorgvuldig inplannen en is dit niet of nauwelijks mogelijk in het weekend.

Wil je NU beginnen met tantra? In het e-book: Beginnen met tantra, help ik je op weg.

Workshops

Bekijk de mogelijkheden

Agenda

Maak een afspraak

Over mij

Ik stel me graag aan je voor

Blog

Lees mijn artikelen