Waar wil je meer over weten?

Veel gestelde vragen

Waarom kan ik geen tantra sessie van een uur afspreken?

Een tantrische sessie is méér dan zomaar een massage behandeling. Dit vraagt een zekere voorbereiding, rust en tijd. Ik bereid je altijd energetisch voor op wat komen gaat. Dan pas ga ik over tot de behandeling. Een tantra behandeling krijgen is vaak méér dan mensen zich ervan konden voorstellen, het gaat behoorlijk diep. Dit kan ik onmogelijk doen in een uur.

Ben jij ook naakt als je de sessie geeft?

Nee, en wat ik wel draag weet je als je komt ervaren. Vaak is het dan (gelukkig) van ondergeschikt belang hoe ik eruit zie of wat ik draag. Achter deze vraag zit vaak een seksuele behoefte, en die is op zich niet verkeerd als er naar gekeken kan worden door de vraagsteller. En als er goed begrepen wordt waar mijn diensten voor staan: bewustwording op een diep niveau. Helaas komt het veelvuldig voor dat mannen mijn diensten verwarren met erotische dienstverlening.

Wat het verschil met jouw behandeling en erotische dienstverlening?

Een erg groot verschil. In een erotische dienst bepaald de klant (tot op zekere hoogte) wat er gebeurt. Erotische dienstverlening is vaak oppervlakkig, wat er gebeurt kennen we wel. In tantra sessies is er een duidelijk kader van waaruit we werken, is er meer diepgang en er wordt niet doelbewust naar een hoogtepunt toegewerkt, dat zou alleen maar jammer zijn van de energie die in tantra anders gebruikt wordt. In een tantrische sessie krijg je een veel ruimere en diepere orgastische ervaring. Mijn sessies kan je meer zien als leerervaring of inwijding. Ik werk vanuit liefde en ik leid de sessie van het begin tot het eind.

Kan ik bij jou douchen?

Nee, er is geen gelegenheid tot douchen, zorg er dus voor dat je dat thuis al gedaan hebt. Nadien wordt de olie weer verwijderd met water en indien gewenst zeep zodat je schoon en fris weer naar huis kunt.

Hoe voel ik mij na een sessie?

Dat is moeilijk te voorspellen. Het heeft namelijk te maken met hoe je de sessie in bent gegaan en dat is bij iedereen verschillend. Wel kan ik zeggen dat je veel meer aanwezig zult zijn in je lichaam en meer geëxpandeerd bent, dus ruimer zit in je fysieke, energie en spiritueel lichaam. Maar het kan ook zijn dat je minder effect voelt dat je had gehoopt, dit heeft allemaal te maken met hoe jouw lichaam/geest/ziel functioneert en geprogrammeerd is. Meestal ben je zeer opgelucht, mogelijk ontroerd, voel je je zacht en liefdevol gekoesterd. Soms ook is er zeer veel aangeraakt en heb je daarna echt tijd voor jezelf nodig. Angsten die diep weggestopt zaten kunnen tijdelijk weer even hun verhaal komen doen. Daarom is het goed om na een sessie tijd vrij te hebben voor jezelf.

Hoe geef je de Lingam massage?

Ik masseer het hele gebied om de lingam los, met strijkingen, druk en pulsaties. Ook masseer ik diep in het hele bekkengebied rond de testikels, de basis van de lingam. Daarnaast zijn er verschillende strijkingen die ik toepas op de lingam. Ik gebruik de energie van de lingam om je lichaam en vooral buik, borst en keel gebied verder te openen. De lingam massage is niet gericht op ontlading, maar om jezelf daar op een andere manier te ervaren en om de opgewekte energie door middel van ademhalingen die ik je dan leer door je hele lichaam te sturen, zodat je een totaal-orgastische ervaring kan krijgen. Ik geef de lingam massage met mijn handen.

Ik ben een man en ik wil een yoni massage leren geven, kan ik dat in een sessie bij jou doen?

Nee dat kan niet. Een yoni massage leer je niet ‘even’. Daar zijn speciale workshops voor die wij regelmatig geven. Je kunt wel met een partner komen, en dan leer ik jou hoe je een yoni massage aan je partner kan geven. Het is dan wel nodig dat de vrouw daar ook aan toe is.

Geef je ook prostaat massages?

Ja ik kan een prostaat massage geven, als dit in de sessie past en de cliënt hier aan toe is. Ik vraag hier altijd toestemming voor. Er zijn verschillende zones/punten die we hierbij aanraken. Ik geef de prostaatmassage met een handschoentje aan.

Staat jouw vraag er niet bij?

Stuur een mail en ik beantwoord die graag.