Tarieven

Mijn sessies zijn voor iedereen, zonder voorwaarden heet ik je welkom!

Tantra sessie

Bewustmakende, helende tantrische bodywork- en massage sessie, helemaal afgestemd op waar jij aan wilt werken. Als je gewoon wilt komen ervaren is dit ook prima, maar we kunnen ook specifiek werken op een klacht of vraag van jou. Dit is een energetische sessie waarin je met warme olie gemasseerd. Deze sessie kan naar wens met Yoni of Lingam massage worden gegeven.

2 uur
€ 220

tarieven-tantra-sessies

Online sessie

In een online video gesprek verkennen we jouw vragen, lees ik je energie en krijg je oefeningen van mij. Deze dienst is interessant als je verder weg woont, of als je eerst wilt kennismaken met mij. Een online sessie is geen vervanging van lichaamswerk en er wordt nooit naakt gewerkt.

1 uur
€ 80

tarieven online sessie living touch

Zenuwstelsel regulatie sessie

In deze sessie werken we op de regulatie van je zenuwstelsel met als achtergrond de polyvagaal theorie en de Wheel of Consent. Er wordt geen energie opgewekt zoals in een tantra sessie maar we gaan samen inzoomen op jouw gevoelens, verlangens en grenzen. We zoeken samen naar woorden, mogelijkheden om je gevoelservaring te verdiepen en te ontdekken wat misschien nog verborgen ligt. Deze sessies worden gekleed gegeven en ontvangen. Er wordt niet met massageolie gewerkt en er wordt geen Yoni en Lingam massage gegeven.

2 uur
€ 200

img-20200624-wa0016-min

Tantra koppel sessie

Sessie voor jou en je (gelegenheid) partner.  In deze sessie is er een kleine groepsdynamiek, we kunnen ingaan op patronen in relaties, ook is er tijd om elkaar onder mijn begeleiding te masseren.

3,5 uur
2 personen € 390

tarieven-tantra

Tantra sessie subliem, met 4 handen

Een diepgaand helende sessie die ik samen met een collega geef. We nemen je mee in een tantrisch, magisch avontuur. Van deze sessie heb je het meest profijt als je al wat ervaring hebt met een tantra sessie, zodat je een beetje weet wat je kan verwachten, maar vooral gewend bent om je te kunnen openstellen voor de ervaring. De mate waarin jij je kan overgeven aan de ervaring, zonder al te veel bezig te zijn met de nabijheid van twee vrouwen bepaalt hoe sterk je deze sessie beleeft. Note: deze sessie kan alleen ingepland worden als er beschikbaarheid is om deze te geven en als ik deze sessie geschikt voor je vind.

2 uur
€ 370

Vanaf 2023 reken ik een toeslag van 20 euro voor sessies in de avonden (na 18.00) of in de weekenden.

Ik lever graag maatwerk, dus denk je dat ik je ergens mee kan helpen, maar staat dit niet vermeld in mijn aanbod, neem dan contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Voor wie vaker komt is het voordelig een strippenkaart aan te schaffen

3 sessies van 2 uur
€ 610 (voordeel € 50)
* 3 maanden geldig

5 sessies van 2 uur
€ 1025  (voordeel € 75)
* 6 maanden geldig

7 sessies van 2 uur
€ 1440 (voordeel € 100)
* 9 maanden geldig

Uiteraard verwelkom ik voor al mijn behandelingen zowel vrouwen als mannen.

Ik lever graag maatwerk en zal altijd de behandeling afstemmen op jouw vraag. Jouw wensen neem ik zoveel mogelijk mee en ik voer mijn behandelingen met de grootste aandacht en zorg uit. Ik bepaal echter altijd zelf hoe de behandeling wordt gegeven. Je betaalt bij het maken van de afspraak een deel van de sessie vooruit. De rest betaal je per bank of contant, en liefst gepast na de behandeling. Pinnen is niet mogelijk.
Voor de goede orde…

De sessies worden gegeven in mijn praktijk in de buurt van Middelburg. Ik geef je het adres als wij afspreken. Ik masseer niet op locatie.

– Afspraken die minder dan 24 uur van te voren worden geannuleerd worden in rekening gebracht als zijnde een uitgevoerde behandeling.
– Afspraken worden altijd ruim van te voren ingepland, nieuwe klanten kunnen geen last minute afspraak bij me maken. Bekende klanten kunnen dat wel als mijn agenda dat toelaat.
– Eerste afspraken worden altijd telefonisch of via het contactformulier gemaakt
– Je dient mij je telefoonnummer te geven als wij afspreken, waarbij je erop kunt rekenen dat ik discreet met jouw gegevens zal omgaan.
– Ben je al eens eerder geweest, dan kunnen afspraken ook per mail, sms of app worden gemaakt.

En verder..
– Wordt er gewerkt met olie, en deze wordt na de sessie ook weer verwijderd, je kunt niet douchen in mijn praktijk.
– Gebruik geen bodylotion, parfums ed, matig met tabak en alcohol (liefst niet gebruiken), en doe oorbellen en piercings uit.
– Sessies werken diep door, het is verstandig om daarna rust in te plannen voor jezelf en genoeg water te drinken.
– Je neemt altijd zelf  de verantwoordelijkheid voor jouw proces, ga bij jezelf na of je er al een toe bent een tantrische sessie te doen. Een voortraject bij mij is uiteraard ook mogelijk.
– Als je een sessie volgt bij mij teken je de disclaimer tantra sessies
– Ik ben aangesloten bij de klachtencommissie van Solopartners onder nummer: 105319

In principe is iedereen die lichamelijk en geestelijk gezond is welkom. Omdat een tantra sessie niet zomaar even gegeven wordt vraag ik je goed na te gaan wat de reden is waarvoor je wilt afspreken, want daar zal ik naar vragen. Bedenk daarbij dat ik geen oordeel heb, en dat geen vraag mij gek overkomt. Wel wil ik graag dat je met een serieuze intentie komt, en niet enkel voor een erotische belevenis.

Ik zal mij inzetten tegemoet te komen aan jouw wensen. Ik bepaal echter altijd zelf hoe ik mijn sessie uitvoer, waarbij je erop kunt rekenen dat ik dit met de grootst mogelijke zorg, liefde en toewijding zal doen.

Wil je een afspraak maken?
bel me dan op 06-26336643
Heb je vragen, dan kan je die mailen naar: info@livingtouch.nl

Ik ben ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 50345494

Vergoeding door zorgverzekeraars is niet mogelijk

Je kunt je vooruitbetaling van de sessie of  workshops overmaken naar NL52 RABO 0147921694 tnv. J.A. Jobse ovv. je naam en “sessie + datum”.