Vrouwelijke ejaculatie bestaat echt, en het vocht wat een vrouw daarbij verliest wordt in de oude teksten Amrita genoemd, heilig vocht. Sommige vrouwen kunnen dit van nature, anderen hebben er nog nooit van gehoord en denken dat zij dat niet kunnen. Maar elke vrouw heeft de mogelijkheid tot ejaculeren. Hoe kan dit? Een vrouw heeft net als de man een equivalent van de prostaat, de G-spot. Een sponsachtig weefsel net na de ingang van de vagina, aan de bovenwand. De grootte en gevoeligheid van de G-spot verschilt per vrouw. Je kunt deze vinden door een vinger naar binnen te brengen en deze omhoog te krullen, richting de blaas. Als vrouw voelt dat alsof je moet plassen, dus doe het voorzichtig!

De vrouwelijke ejaculatie op gang brengen is technisch gezien eigenlijk heel simpel: je stimuleert de G-spot net zo lang totdat de vrouw ejaculeert.

Het vocht kan er uit stromen, of met kracht uit spuiten, en het komt uit de urethra, nadat het zich in de blaas verzameld heeft. Het is dus géén urine maar melkachtig vocht, amrita genoemd. Oké, dit zijn wat feitjes, naast dat mannen het doorgaans erg opwindend vinden om dit mee te maken.

Maar wat is nu de functie van de vrouwelijke ejaculatie, en zouden wij vrouwen eigenlijk wel willen ejaculeren?

Hier zijn de meningen over verdeeld. Het schijnt dat het ejaculeren een reinigende werking heeft waardoor de zaadcellen makkelijker de weg richting baarmoeder vinden, dat zou een mooie biologische reden zijn. Mijn eigen ervaring is, en ik heb dit ook van verschillende tantra leraren gehoord, dat ejaculeren een emotionele reiniging is. Emoties die vrouwen in hun Yoni (vagina) en in hun lichaam vasthouden kunnen door te ejaculeren vrijkomen. De eerste keren dat dit gebeurt is dit behoorlijk intens, en daarom zou dit naar mijn mening ook altijd voorzichtig moeten gebeuren en nooit geforceerd! Na de ejaculatie voelt de vagina anders, zachter en meer open. En het maakt de weg vrij voor diepere orgasmen, een belangrijke stap naar een multi orgastische vrouw. Overigens is ejaculeren niet persé hetzelfde als klaarkomen. Er zijn namelijk verscheidende vormen van vrouwelijk orgasmen.

Mocht je het ejaculeren willen oefen met jezelf, of samen met een partner dan geef ik hier wat tips.

Allereerst: doe dit alleen als je voelt dat je dit wilt, en nooit omdat iemand anders dan jijzelf wilt dat je ejaculeert. Om een vrouw te laten ejaculeren is langdurige stimulatie nodig van ongeveer 30 minuten voordat zij kan ejaculeren. Wij vrouwen zijn niet als mannen ingesteld om snel even te kunnen ejaculeren. Hoewel er ook vrouwen zijn die snel kunnen ejaculeren heb je doorgaans meer tijd nodig, neem die tijd! Begin als je ontspannen bent en in de stemming. Plan dit moment samen in, als een heilig ritueel en niet als voorspel voor seks. Raak je lichaam aan, of laat dit doen. Als je warm genoeg bent en wilt doorgaan kun je de buitenkant van je Yoni stimuleren zoals je dat prettig vindt. Gebruik een glijmiddel of olie als dat nodig is. Wanneer je voelt dat je er klaar voor bent breng je één of twee vingers naar binnen en krul je deze om. Alsof je een “kom hier” gebaar maakt. Je weet dat je goed zit als je het gevoel hebt dat je moet plassen. Wees je ervan bewust dat elke vrouw dit anders zal ervaren. Het kan in het begin zelfs pijnlijk zijn om daar aangeraakt te worden. In dat geval ga je nog voorzichtiger en langzamer te werk! Nu ga je met je volle aandacht plekje voor plekje dit sponsachtig weefsel af. Het is niet moeilijk als je het eenmaal kent, de rest van de vagina wanden voelen glad, en de G-spot is wat ruwer. Je kunt plekje voor plekje een lichte druk geven en deze even aanhouden. Mocht je niets voelen, want het kan goed zijn dat je G-spot ongevoelig is, dan mag je best harder drukken. Is het erg onaangenaam dan doe je het zachter of je stopt ermee. Besef dat de vrouwelijke weg er geen van presteren is, maar langzaam mag gaan, je kunt altijd een volgende keer weer verder gaan.

Nu je de G-spot hebt verkend kun je experimenteren met meer druk en meer beweging.

Probeer verschillende dingen uit. Soms moet je even pauze nemen omdat je op adem wilt komen. Besef dat het emoties kan oproepen, dus schrik niet als je partner in huilen uitbarst, wees gewoon bij haar aanwezig, en kijk wat ze nodig heeft. Als een vrouw bijna gaat ejaculeren voelt dat alsof ze moet plassen. Misschien wil ze daarom om die reden op dit moment stoppen. Als het goed voelt kan je nu doorgaan en zal ze ejaculeren, ik hoop dat je aan een paar handdoeken hebt gedacht, want er kan behoorlijk veel vocht komen. Als een vrouw eenmaal ejaculeert kun je doorgaan, en zal ze nóg meer kunnen ejaculeren. Maar kijk altijd tot wanneer dit goed voelt, en ik kan het niet vaak genoeg zeggen: forceer het niet! Forceren en presteren behoren tot de mannelijke weg, en het vrouwelijke mysterie zal zich NOOIT helemaal voor jou openen langs de mannelijke weg. Besef dat het getuige zijn van een vrouwelijke ejaculatie een intense ervaring is voor iedereen die erbij betrokken is. Maak er dus een mooi en helend ritueel van. Sluit het af door je handen op de Yoni te leggen en ze daar een tijdje te houden, terwijl je voelt wat het doet met je energie.

Er zijn nog veel meer manieren waarop een vrouw zich kan openen, ook seksueel. Het is mijn diepe wens dat alle vrouwen vrij worden, zodat de vrouwelijke energie zich meer een meer kan verspreiden ten behoeve van de heling van iedereen: mannen, vrouwen en onze kinderen.

Voor vrouwen die hier behoefte aan hebben is er de mogelijkheid om een yoni massage te ontvangen.

Showing 2 comments
 • Doortje
  Beantwoorden

  Ik ben 74 jaar en wat ben ik blij hier over te lezen.
  Wat voor mij al vele jaren heel gewoon is en alles zelf uitgevogeld samen met mijn man staat nu voor mij op papier en voelt alsbevestiging.

  Onze ervaring
  De eerste keer ongeloof en met de neuzen over het laken om te ruiken over het plas is.
  Nee dus , het ruikt zoet.
  Ok ,daar moesten we het mee doen.
  2 keer weer met de neuzen over de lakens weer denkende aan urine.
  3 maal rust en acceptatie.Het is wat het is.Het ruikt zoet ,punt.

  Deze ervaring is 30 jaar geleden.
  Toen werd mijn man ziek ,acute leukemie,we zijn nog 21 gelukkig samen geweest en de ejaculatie heeft zich in die jaren voort gezet.
  Daar is volledige overgave van mij uit uit voort gekomen.
  Mijn man heeft daar van genoten.
  Mijn man is 6 jaar dood en een wonder openbaart zich nog steeds.
  Zonder aanraking komt er nog steeds vocht naar buiten
  De eerste keer was het schrikken maar ook nu geef ik me weer volledig aan over.
  Het ruikt zoet en het is wat het is
  Ik ben er mee op pad geweest en nooit antwoord öpmijn vraag gekregen.
  Op mijn leeftijd is het heel fijn te lezen dat er steeds meer over nagedacht wordt en dat vrouwen het met elkaar gaan bespreken.
  Er moet veel meer aandacht voor komen .Ik weet zeker dat het veel vrouwen kan bevrijden als ze zich volledig overgeven

 • Bianca Van Duijn
  Beantwoorden

  Ik ejaculeer zeer snel en vaak. Soms schaam ik mij hiervoor, mijn man vindt het geweldig wanneer ik spuit. Hij is er tijdens het vrijen dan ook sterk op gericht dat dit gebeurd. Niet altijd vind ik dat prettig omdat ik vind dat dit niet het doel van onze vrijpartij moet zijn. Ik houd me dan ook wel eens in. Dat is zonde! Zijn er trucs om het spuiten op een bepaalde manier onder controle te krijgen zonder dat ik me geremd voel tijdens onze vrijpartij?

Plaats een reactie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.