Wat ik bij Jessica heb ervaren, is moeilijk onder woorden te brengen. Mijn lichaam bestond voor mijn kennismaking met Jessica uit twee van elkaar die gescheiden delen. Hoofd en hart zijn nu één geheel, verbonden door sexuele energie. Van die transformatie heb ik zelf en mijn omgeving elke dag profijt. 

Na de massage heb ik dankbaarheid ervaren gecombineerd met een ontzag voor het zijn in de wereld. Er is geen ik, er is alleen de ervaring. 

Een massage van Jessica is een verrijkende (of ver-reikende) ervaring waar je niets voor moet doen, alleen laten. Doe de voorbereidende ademhalingsoefeningen en geef je over. Ja, dat was de eerste keer spannend en buiten mijn comfort zone. Mijn eigen lijf is nu mijn comfort zone. Zeer aanbevolen om uit je hoofd in je lijf te komen en het leven te ervaren op een manier waarvan ik niet wist dat die bestaat.

 

Rein

28 september 2023

Plaats een reactie