Wat een mooie tantra sessie vandaag, gegeven aan een vrouw! Ze komt al een tijdje bij mij voor sessies en maakt een transformerende tijd door in haar persoonlijke leven. Ze wil zich meer sensueel voelen, meer vrouw, gewoon méér voelen. Jaren heeft ze veel te weinig gevoeld, vooral in haar Yoni en gedacht dat dit niet meer belangrijk voor haar was. In eerdere sessies werkten we daar ook al aan. En vandaag ging alles ineens zo makkelijk! De gestagneerde energie, die vooral in haar benen en onderrug zat, was ineens veel makkelijker in beweging te krijgen doordat haar ademhaling en haar lijf mijn handen dieper in haar systeem toelieten. We werkten eerst samen de energie van haar hart omlaag, richting haar buik, richting haar bekken. Dit kan je doen door over de borst te strijken – bij vrouwen staat deze regio vaak wel ‘aan’ – en daarna de energie omlaag te strijken en hem daar te houden. Gedurende de sessie deed zij dit voornamelijk zelf zodat ik haar benen, buik en Yoni met speciale technieken kon masseren om daar de energie nog meer vrij te maken. Het resultaat was verbluffend,er kwam beweging in haar hele lijf en er ontstond een enorm stromende energie. Voelbaar voor ons allebei en heel bevrijdend! Dit is het resultaat van ‘er klaar voor zijn’ en dan de juiste technieken en intenties toepassen, dan laat het lichaam zich vrij eenvoudig tot zijn natuurlijke stand terugzetten. Hiervoor doe ik het! Het fijne van een Yoni massage van een vrouw te ontvangen is dat het in alle rust kan gebeuren. Vaak worden we als vrouw té gehaast, of alleen als voorspel (dus mét een doel) aangeraakt waardoor we ons niet echt kunnen ontspannen en overgeven. Een vrouwenlijf en zeker een Yoni onthoudt alles en als er te lang niet op de juiste manier naar omgekeken wordt dan sluit een vrouw zich af en wordt zij verdoofd, of voelt minder dan zij zou kunnen voelen. Vaak hebben we geen idee als vrouw (en als man ook!) hoe ons lijf werkelijk zou kunnen voelen als we helemaal open zijn. We zijn werkelijk een mysterie, verbonden met de natuur en moeder aarde.

Jessica

Showing 2 comments
 • Frank
  Beantwoorden

  Beste Jessica,
  Jeetje, met belangstelling heb ik dit gelezen.
  Ik voelde zelfs jouw energie toen je dit schreef.
  Wat mooi dat je dit kon doen voor deze mevrouw.

  Ga vooral door met je mooie werk. Ik ben zelf nog wat gesloten en durf de stap nog niet te nemen om te openen, maar wellicht gaat dit in de toekomst gebeuren.

  Groet Frank

 • Johnk545
  Beantwoorden

  Wow that was odd. I just wrote an extremely long comment but after I clicked submit my comment didn’t show up. Grrrr well I’m not writing all that over again. Anyway, just wanted to say superb blog! cffgbacgdffd

Plaats een reactie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.