Ik vond het heel fijn hoe iedereen elkaar meteen accepteerde en elkaar opnam in het geheel, leeftijd en uiterlijk werd hierdoor vervaagd. Renée en Jessica hebben een ontzettend fijne energie die door heel de groep werd overgenomen. De begeleiding was heel fijn, in groepsverband maar ook voor persoonlijke begeleiding werd altijd ruimte gemaakt.
Ik vond the Wheel of consent héél erg leerzaam. Het verschil leren tussen serving-accepting en taking-allowing is zó essentieel voor een goed basis van een relatie (in elke vorm). Het moeilijkste hierbij vond ik ’taking’, omdat we zo gewend zijn om te pleasen en we daardoor vergeten zijn wat we zelf nou eigenlijk nodig hebben. Bedankt voor deze les! Dit was voor mij een duidelijk ‘aha moment!
Verder vond ik de familie opstelling best confronterend, maar ook fijn om te merken dat ik hierin al ver ben in accepteren hoe het is er geen pijnlijke gevoelend bij hebben. De deamon meditatie begint nu pas bij mij te werken, tijdens de meditatie had ik mijn deamon wel visueel maar wist ik niet precies wat hij deed, ik heb er nu al 2 opgeschreven in mijn schriftje ?, de bewustwording van je deamon zorgt er eigenlijk al half voor dat hij je alligh wordt!
De massages savonds waren fijn, leerzaam en ik merkte door de hele sfeer en energie die we samen opwekten dat ik helemaal geen moeite had met me over te geven. Ik vond het fantastisch om de seksuele energie steeds verder door mijn lichaam te verspreiden en steeds orgastischer te worden!  De yonimassage ben ik gaan zien als een essentiële ontspanningsmassage net als elke andere rug of nek massage. Er zitten zoveel emoties en wrok opgeslagen in dit gedeelte van het lichaam dat ik niet begrijp waarom we dit gedeelte altijd overslaan? Heel erg bedankt voor deze week en ik wil de volgende keer sowieso weer mee!
Xxxxx Maggy

Plaats een reactie