Vandaag weer een vervolgbezoek bij de internist gehad en wat blijkt. Mijn driemaands gemiddelde is nog steeds super laag, daaruit kun je niet afleiden dat ik een diabetes patiënt ben, ik heb cholesterolwaardes die passen bij een baby en het laatste jaar bloeddrukwaardes die passen bij een “jonge god”. En alle overige waardes etc etc zijn gewoon goed. Kortom de internist vertelde mij dat ik gezond ben en tot de laagste risico categorie behoor voor complicaties. Met name dat laatste deed me wel wat. Zeker omdat ik jaren geleden het verhaal hoorde van een andere deskundige die mij vertelde dat als je op je 42e diabetes krijgt, je een life expectancy hebt van 67 met de laatste 10 jaar complicaties. Het voelde alsof ik er zomaar 20 jaar bij heb gekregen. De effecten van Kriya Yoga en de ademhalingsoefeningen op je energie zijn flink, ik merk ook dat ik minder vermoeid ben, minder lichamelijk ongemak , meer aankan, sneller herstel bij ziekte.
Waarom zouden we het niet allemaal doen ?

Wim

Plaats een reactie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.