Lieve Jessica, Renee en Elle,
Ook aan alle lieve deelnemers van de tantra massage dag zondag in Middelburg.
Reeds jaren stel ik me de vraag waarom de wereld niet vredevol, liefdevol kan zijn. Wanneer ik deze vraag dan stel aan de mensen om me heen krijg ik in vele gevallen koudweg het antwoord “dat bestaat niet en doe geen moeite om het te vinden”. Echter ik ben een zoeker en nooit opgevend. Op een mooie zondag in oktober neem ik deel aan een tantra dag in Middelburg. Meteen voelde ik de warmte van alle mensen. Hier gaat iets gebeuren. De energie opladende oefeningen liet ons bruisen. Elke cel in ons lichaam was vol liefdevolle energie om van te genieten en te delen. Delen met alle mensen! Tijdens de middag en ook in de late avond heb ik niet veel gegeten. De liefde van alle mensen is voeding voor het hart en veel meer heb je niet nodig. Jouw massage Jessica heeft mijn massage partner bij mij gedaan want ik wist dat de zachtere massage van Renee iets was wat ik verlangde te geven aan haar. Nog nooit was ik zo sensueel en intiem met een vrouw. Ik kon en mocht superzacht zijn. Mijn liefde stroomde van mijn hart door mijn handen in mijn massage partner, ik voelde dat gewoon. Op een mooie zondag in oktober heb ik in Middelburg een liefdevolle wereld ontdekt, hij bestaat! Deze liefdevolle ervaring verlang ik te blijven koesteren om te delen en te blijven streven naar een betere wereld. Jessica, Renee en Elle wanneer ik deze mail heb opgesteld gaat er heel wat door mijn hoofd maar ook door mijn hart. De tranen rollen over mijn wangen van geluk. Ik verlang dit te schrijven uit dankbaarheid. dank U warme groeten en een knuffel.

Plaats een reactie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.