Afgelopen zaterdag Tantra massage gehad met mooie mensen. Wat een fijne groep hadden we en een mooie energie. Alles ging in het Engels omdat we ook 2 mensen uit Portugal hadden maar dat was prima te volgen. Het was soms zwaar maar zo mooi om te doen en de massage aan mijn partner te geven (je deed het met je partner die je er voor had uit gekozen.) 20 februari gaan we er weer een volgen. Heb er zin in, vooral omdat je nu een beetje weet wat je te wachten staat en je daar door nog losser kan gaan. Mijn partner had tintelingen in zijn hele lijf na de massage. Ik zelf heb een heftige huilbui gehad en voelde zo veel pijn in mijn lijf. Maar gelukkig hebben we een heel mooie juf (hihi) Jessica die je daar uit kan halen. Wat kan een mens toch veranderen door Tantra.

Petra

Showing 2 comments
 • Tantric Massage London
  Beantwoorden

  Yes! Finally someone writes about tantric massage.

 • Mark
  Beantwoorden

  Vele vragen, te veel bezig zijn met wat staat me te wachten en een lichte spanning. Het voorgesprek wordt gedaan en we beginnen met de sessie. Ik moet me proberen te aarden en ik glimlach. Even later staan we dicht bij elkaar en voel me plots rustiger worden in mijn hoofd. Mijn hart en lichaam daarentegen lijken contact te willen maken met Jessica. Ik weet dat ik ontvanger ben, ben eerlijk en spreek dat uit. Ik hoor een subtiele “mooi zo, dat gevoel is oké, ik leid je er doorheen”
  De muziek gaat aan en na wat ademhalingsoefeningen start de massage. Regen irriteert me wat op het raam klettert, ik hoor de muziek en verlang naar een ruimte die niet zoveel lichtinval heeft. De ruimte wordt door Jessica donkerder gemaakt. Dit lijkt voor mij een belangrijke verandering. Kaarslicht komt beter tot uiting en voel me plots echt alleen met Jessica. Aanrakingen voelen plots magisch, de blik in haar ogen en haar bodywork betoverend. Van tijdsbesef is geen sprake, hoor plots de regen niet meer op het raam en de muziek lijkt te zijn gestopt. Beiden waren blijkbaar nog steeds aanwezig, kon dit echter niet meer waarnemen. De lingam massage maakt me ineens erg waakzaam en alert, krijg dan een ademtechniek toegewezen die we samen uitvoeren. Als een puppy transformeer ik in een staat van overgave en waan me in een paradijs.
  Sta toe, vertrouw en geniet vertel ik in mijn denkbeeldige spiegel. Heel blij ben ik met het gegeven dat ik geen ejaculatie heb gehad, iets waar ik bang voor was. Het momentum, het luisteren en vertrouwen gecombineeerd met de ademhalingstechnieken heeft me in mijn diepe innerlijke doen belanden.
  Veel heb ik niet meer meegekregen van het nagesprek. Na een knuffel ga ik huiswaarts. Momenteel ben ik alles aan het verwerken, voel me sterk en wakker.

  De volgende sessie die ik ga boeken pak ik anders aan. Ik stel slechts twee vragen, plaats één opmerking en doe twee verzoeken en geef me daarna over!

Plaats een reactie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.