Vele vragen, te veel bezig zijn met wat staat me te wachten en een lichte spanning. Het voorgesprek wordt gedaan en we beginnen met de sessie. Ik moet me proberen te aarden en ik glimlach. Even later staan we dicht bij elkaar en voel me plots rustiger worden in mijn hoofd. Mijn hart en lichaam daarentegen lijken contact te willen maken met Jessica. Ik weet dat ik ontvanger ben, ben eerlijk en spreek dat uit. Ik hoor een subtiele “mooi zo, dat gevoel is oké, ik leid je er doorheen”
De muziek gaat aan en na wat ademhalingsoefeningen start de massage. Regen irriteert me wat op het raam klettert, ik hoor de muziek en verlang naar een ruimte die niet zoveel lichtinval heeft. De ruimte wordt door Jessica donkerder gemaakt. Dit lijkt voor mij een belangrijke verandering. Kaarslicht komt beter tot uiting en voel me plots echt alleen met Jessica. Aanrakingen voelen plots magisch, de blik in haar ogen en haar bodywork betoverend. Van tijdsbesef is geen sprake, hoor plots de regen niet meer op het raam en de muziek lijkt te zijn gestopt. Beiden waren blijkbaar nog steeds aanwezig, kon dit echter niet meer waarnemen. De lingam massage maakt me ineens erg waakzaam en alert, krijg dan een ademtechniek toegewezen die we samen uitvoeren. Als een puppy transformeer ik in een staat van overgave en waan me in een paradijs.
Sta toe, vertrouw en geniet vertel ik in mijn denkbeeldige spiegel. Heel blij ben ik met het gegeven dat ik geen ejaculatie heb gehad, iets waar ik bang voor was. Het momentum, het luisteren en vertrouwen gecombineeerd met de ademhalingstechnieken heeft me in mijn diepe innerlijke doen belanden.
Veel heb ik niet meer meegekregen van het nagesprek. Na een knuffel ga ik huiswaarts. Momenteel ben ik alles aan het verwerken, voel me sterk en wakker.

De volgende sessie die ik ga boeken pak ik anders aan. Ik stel slechts twee vragen, plaats één opmerking en doe twee verzoeken en geef me daarna over!

Mark

23 september 2023

Showing 1 comments
  • Ron de Jonge
    Beantwoorden

    Mooie reactie van een intensieve fysieke en lichamelijke beleving! Dat is iets wat mensen in hun leven en liefdesleven teveel missen. Dat geldt ook voor mij. Je overgeven aan tederheid, liefdevol contact en
    vertrouwen is wat je niet alleen kwetsbaar maakt maar ook zelfvertrouwen geeft!!

Plaats een reactie