Ik wil je nog eens bedanken voor de prachtige tantrasessie die ik van jou mocht ontvangen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er toch wat vreemd tegenover stond voor ik bij je was, ik denk het vreemde of onbekende. Niet wetend wat me te wachten stond. Toen ik je tegen kwam op straat was ik al bijna gerustgesteld alleen al door je uitstraling en je vriendelijke glimlach. Dat brak het ijs al wat. Het kennismakingsgesprek bij jou binnen in het zeteltje was zo geruststellend dat je bij jou jezelf direct thuis voelt. Door het warme gevoel dat je uitstraalt voel je je bij jou gewoon thuis of je elkaar al jaren kent. De behandeling die ik van je kreeg was fantastisch ik voelde me een ander mens, en nu ik weer thuis ben denk ik aan de warmte en tederheid die je me gaf. Ik hoop bij de volgende sessie niet meer zo gespannen te zijn dus ga ik oefenen op mijn ademhaling en ontspanning. Ik kijk al uit naar onze volgende ontmoeting over een paar weken.

Lieve groeten,
Henk

Plaats een reactie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.