Lieve Jessica en Renee, wat een prachtig team vormen jullie en wat hebben jullie mij liefdevol ontvangen en begeleid in de yoni sessie. Een hartverwarmende, vertrouwen gevende helende energie. In verbinding met elkaar mag ik meer en meer thuiskomen bij mijzelf en vandaar uit de pijnen en angsten voorbijgaan en loslaten en door jullie liefde hele grote stappen maken daarin. Mijn zelfvertrouwen vergroten en met veel liefde en blijheid het pad volgen dat zich voor mij opent. De obstakels die zeker zullen komen niet uit de weg gaan maar zien als lessen om te oefenen in het zijn wie ik ben. Ik dank jullie met veel ontroering en blijdschap voor wat jullie me hebben laten voelen en ervaren. Nogmaals een innige omhelzing vanuit grote bewondering voor jullie werk en grote dankbaarheid voor de gevolgen daarvan. NAMASTÉ.

Eveline

Plaats een reactie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.