Datum/Tijd
Date(s) - 11 maart 23 - 12 maart 23
10:00 - 18:00


Tantra workshop voor koppels
Heb je het verlangen om jullie (tantrische) relatie te verdiepen? Samen opnieuw verbinden op fysiek, energetisch en spiritueel niveau? De energie laten stromen uit jullie harten naar het bekken en weer terug. Uit jullie patronen komen, en samen nieuwe wegen ontdekken? Deze workshop is speciaal voor koppels. Of je nu al jaren samen bent, of elkaar pas kent, of een gelegenheidskoppel bent. Elke tweetal die openstaat om samen te leren is welkom.
In deze workshop doe je de belangrijkste oefeningen in je tweetal, maar ook oefeningen samen met de groep. We verdelen de energie over 2 dagen, zodat je ’s avonds kunt integreren en er voldoende tijd is om na te voelen. We gaan werken op de meerdere lagen in ons zijn, er zijn oefeningen voor het mentaal lichaam, het fysiek, het energielichaam en het spiritueel lichaam.
Er zijn twee weekenden voor koppels die je apart kunt volgen of allebei. Het eerste weekend (18/19 februari) zal veel voorbereidend werk zijn en deze is gekleed, behalve het afsluitende ritueel. Het volgende weekend (11/12 maart) staat de tantrische massage centraal. Het tweede weekend wordt er meer intiem gewerkt en gemasseerd en bouwt voort op het vorige. Je hebt er het meest aan als je beide weekenden volgt, maar als je goed bekend bent met onze werkwijze kun je ook één weekend naar keuze volgen.
Wat komt aan bod:
Fysiek, mentaal, energetisch wakker worden, uit je hoofd en in je lijf komen
Communiceren vanuit het hart
Couple breathing & yoga
Activatie energielichaam
Wheel of consent
Awakening the senses
Mantra
Tantrische massage (in het tweede weekend)
………….
Voor wie is het? Voor een tweetal (M/V, M/M of V/V) of je nu al jaren samen bent of elkaar pas kent: het is altijd leuk en leerzaam voor je. Bedenk dat we behoorlijk energetisch werk gaan doen, wat ook een fysieke inspanning vraagt. Wanneer er serieuze problemen spelen in je relatie, is deze workshop niet geschikt Omdat het geen therapeutische setting is, vraagt het van je dat je zelf je uitdagingen op de dag kunt aangaan. Wanneer 1 partner er niet voor open staat om dit te doen is deze workshop niet geschikt. jullie moeten er allebei voor open staan. Verder houdt er rekening mee dat dit een tantra workshop is, wat betekent dat er veel nabijheid is, en dat we op sommige momenten in sarong en (gedeeltelijk, naar wens) ontkleed zijn. Deze workshop wordt gegeven door Jessica en Renée, twee ervaren collega’s met een aanvullende en liefdevolle werkwijze.
Wanneer: 18/19 februari en 11/12 maart (het massage weekend)
Tijd: op zaterdag: 10.00 – 18.00, op zondag: 10.00 – 18.00
Investering: 425 euro per koppel per weekend
Er is plaats voor 10 koppels
lunch/eten zelf meenemen, voor snacks/thee en water wordt gezorgd.

Schrijf je in