Datum/Tijd
Date(s) - 05 november 19
19:30 - 22:00


Er zijn dit najaar 7 conscious pleasure avonden gepland.
Deze avonden werken we in kleinere groepjes van ongeveer 8.

Deze avonden zijn iets voor jou als:

Je unieke “ja” en “nee” wilt ondekken én kunnen communiceren
Je meer plezier wil ervaren in je lijf
Je minder verdoving en afstomping wil
Je jouw unieke energie wilt laten stromen
Je blokkades en schaamte wil overwinnen
Je in totale overgave wilt kunnen genieten

Wat gaan we doen:
We gaan ons begrip van het wheel of consent verdiepen met verschillende oefeningen die we daarin doen. Dit is de basis. Daarnaast komt het bewust ademen en gebruik van bandha’s ook aan bod.

We oefenen daarnaast veelvuldig in het uitspreken van authentieke wensen en grenzen naar elkaar. Hierdoor leer je écht te vragen wat je nodig hebt en ontdek je dat er vaak een manier is waarop aan je behoefte voldaan kan worden. In dit proces kun je van alles tegenkomen. Angsten, verlangens, emoties etc. Door bewust te blijven ademen kun je deze allemaal overwinnen totdat er alleen maar bewustzijn overblijft, zonder oordelen. De oefeningen zijn in principe gekleed, maar op wens van de deelnemers kunnen we onszelf ook (deels) ontkleden. Ik creëer daarvoor een veilige setting waarin je je snel op je gemak zal voelen.

De CP avonden zijn een wat rustigere vorm van mijn tantra avonden, waarin we meer met energie gaan werken. Elke avond heeft ongeveer dezelfde opbouw, maar kan naar wens van de groep of wat er ‘nodig’ is worden ingevuld. Let op: het zijn géén massageavonden!

Plusminus 8 deelnemers.
Liefst heb je ervaring met mijn groepswerk of sessies
Investering: 25 euro/avond
betaling vooraf via NL52 RABO 0147921694 tnv. J.A. Jobse ovv. je naam en avond+datum. Afmelden kan tot 24 uur voor de avond, daarna ben je verplicht de bijdrage te voldoen.

Aanmelden VERPLICHT via info@livingtouch.nl

Kom je alle 7 avonden meedoen: 150 euro ( vooraf betaald *)
kom je er 5 meedoen: 115 euro (vooraf betaald*)

* gemiste avonden kunnen worden ingehaald door een tantra avond mee te volgen. De korting vervalt eind ‘ 19 dus tot start 2020 heb je de kans om alles te volgen.

Data: 15, 22 oktober, 5, 19, 26 november, 10, 17 december


Schrijf je in