Datum/Tijd
Date(s) - 09 april 19
19:30 - 22:00


Een mogelijk vervolg op tantra avonden, of als je mij al kent van eerder werk.

Een Conscious Pleasure Avond….
Waarom? Omdat:

Je meer plezier wil ervaren in je lijf
Je minder verdoving en afstomping wil
Je jouw unieke energie wilt laten stromen ?
Je blokkades en schaamte wil overwinnen?
Je in totale overgave wilt kunnen genieten

Ik denk daarvoor heel wat manieren te weten, allemaal gebaseerd op mijn tantrisch lichaam werk en de Kriya yoga die we veel veelvuldig doen in onze groepen. Door bewust te ademhalen, het gebruik van bandha’s kun je je eigen energiestroom enorm vergroten. In dit proces kun je van alles tegenkomen. Angsten, verlangens, emoties etc. Door bewust te blijven ademen kun je deze allemaal overwinnen totdat er alleen maar bewustzijn overblijft, zonder oordelen. Daarnaast zullen oefeningen uit de Wheel of Consent ook een basis vormen voor deze avonden, omdat deze oefeningen je helpen je authentieke “ja” en “nee” te voelen én te communiceren.

Ik wil graag beginnen met deze avonden omdat ik denk dat er een behoefte is om dit te leren, en omdat we er te weinig kennis is over hoe je veilig en bewust met je eigen energie kan omgaan.

Dus…
Wat gaan we doen:
Breathwork, Banda’s, Asana’s, de-blokkeren, stretchen, pulsen van het lichaam. Oefeningen uit de WOC om te oefenen waar je “ja”. en “nee” zit, én deze te communiceren. Conscious touch van het (blote) lichaam. Dit alles onder mijn stevige begeleiding.

We gaan beginnen met een klein groepje:
Maximaal 8 deelnemers. 4 M, 4 V.
Iedereen die al eerder dingen bij mij heeft gevolgd (sessies of tantra avonden) kan zich aanmelden.
Investering: 25 euro/avond
betaling vooraf via NL52 RABO 0147921694 tnv. J.A. Jobse ovv. je naam en avond+datum. Afmelden kan tot 24 uur voor de avond, daarna ben je verplicht de bijdrage te voldoen.
Ben jij erbij?
Meld je aan via info@livingtouch.nl
Data: 12 en 25 maart, 9 en 23 april, 6 en 20 mei
ot gauw!
Jessica


Schrijf je in

Conscious Pleasure AvondConscious Pleasure Avond