Datum/Tijd
Date(s) - 30 december 18
10:00 - 18:00


Wij, Renee en Jessica nemen jullie mee op reis in onze manier van tantrisch lichaamswerk. Wij vinden bewustzijn in alles wat we doen, en zeker in aanraking, het allerbelangrijkste.

In twee dagen bereiden we je voor door middel van leuke oefeningen om vervolgens op een fijne manier verschillende vormen van tantra massage te kunnen geven en ontvangen. We zullen uitgebreid aandacht besteden aan het geven van een goede Yoni en Lingam massage die zorgvuldig, liefdevol en helend is voor je partner.

We bereiden je voor door middel van

Meditaties om lichaamsbewustzijn te vergroten
Ancient Tantra Kriya Yoga (actieve ademhaling gecombineerd met mudra’s, banda’s en asana’s)
Chakra alignement oefeningen
Oefeningen uit de wheel of consent
Rituelen

Deze workshop is voor mensen die:

– willen ervaren hoe je een ander kunt aanraken en aanraking kunt ontvangen in een sfeer van een vertrouwen en diepe verbinding;
– willen leren hoe ze een mooie tantrische massage incl. Lingam en Yoni massage kunnen geven aan hun partner
– geïnspireerd willen worden door tantrisch bodywork

Sta ervoor open

Je durven overgeven aan tantrisch lichaamswerk is een helende ervaring die je diep in je ziel raakt. Tantrisch lichaamswerk raakt aan onze emoties, ons vertrouwen en je relatie met de ander. Houd dit in gedachten als je wilt meedoen. Ervaring met tantra is niet perse nodig, maar we vragen wel openheid en een respectvolle houding naar andere deelnemers.

We werken in de massage in tweetallen afwisselend gevend en ontvangend. Je doet mee met je eigen partner of gelegenheidspartner. We kunnen je helpen een matchende partner te vinden als je er geen hebt.

Renee en Jessica hebben allebei een tantra praktijk en geven met plezier samen workshops. Met hun verschillende kwaliteiten vormen ze een aanvullend en liefdevol geheel.

Voor meer info over Renee: http://www.innerflame.info/

Algemene informatie

Wanneer: 29 en 30 december
Dagelijks van 10.00 – 18.00 (met mogelijke uitloop)
Investering: EARLY BIRD tot 15 november 440 per koppel
Na 15 november 495 per koppel
Incl. Vegetarische lunch
Lokatie: de Kunstwei in Wolphaartsdijk, hier kan je tegen betaling overnachten

Opgeven mét motivatie via info@livingtouch.nl. Als je vragen hebt, of twijfelt of deze workshop voor jou geschikt is bel of mail ons op info@livingtouch.nl of 06-26336643 (Jessica) of 06 25025254 (Renee)

Meer info over de Yoni massage

Het woord Yoni komt uit het sanskriet en betekent vagina of vulva. In de yoni massage die we zullen leren laten we je verschillende technieken zien: een meer opwekkende manier en een meer diep ontspannende manier. Het is een manier van aanraken van het bekkengebied en de yoni met als doel de yoni te ontspannen, meer sensitief (gevoelig) te maken en bewustzijn van de yoni te stimuleren. Veel vrouwen ervaren dit als heel prettig. Ze voelen zich na een yoni massage meer gegrond, diep in contact met zichzelf, kunnen meer genieten van seks. Het voelt als thuiskomen en kan heel helend zijn.

Het geven van een yoni massage is een bijzondere ervaring. Het is enorm verbindend en heel speciaal om een partner de veiligheid te bieden zich over te geven aan de massage, zonder daarbij een specifiek doel te hebben.

Voor de duidelijkheid, een Yoni massage is geen sexuele massage en het gaat niet om opwinding. De aanraking tijdens de massage is vooral heel aandachtig.

Meer informatie over de Lingam massage

Het woord Lingam wordt in tantra gebruikt om de penis van de man aan te duiden. De betekenis van het woord lingam is “pillar of light”, het mannelijke aspect van de schepping. De lingam massage is dus een intieme massage voor de man. Als deze massage in een heilige, spirituele sfeer wordt gegeven is deze manier van aanraking helend en bevrijdend. Het helpt mannen zich bewust te worden van hun penis en hun seksuele capaciteiten te vergroten. Mannen kunnen leren hun ejaculatie uit te stellen en intenser en meer ontspannen te genieten, zonder een doel te hebben. We leren je technieken om het hele bekkengebied van de man te ontspannen en de man in overgave te brengen. Ook gebruiken we de opgewekte bekkenenergie om het lichaam en met name de hartstreek van de man nog verder te openen.

Jessica en Renee


Schrijf je in

Plaats een reactie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

tantra avonden 2019