Datum/Tijd
Date(s) - 20 december 20
11:00 - 20:00


DIT EVENT IS GEANNULEERD VANWEGE DE MAATREGELEN

 

Om dit ongelofelijke jaar 2020 af te ronden komt er een extra LB Class, speciale editie.

We starten om 11.00 en eindigen om 20.00. De Class zal opgebouwd zijn zoals gebruikelijk in de classen. Met een grondige voorbereiding van de lichamen, zowel fysiek, spiritueel als energetisch. Deze keer is een tantrisch diner een onderdeel van het programma! We gaan alle zintuigen openen en er een sensationeel einde aan maken, vol verbinding en energie!

In de Living Body Class gaan we beginnen het energie lichaam beter te leren kennen en begrijpen. Het energie lichaam is ongeveer hetzelfde als het etherisch lichaam en wij bewegen ons in het etherisch veld. Dit is het lichaam en veld, het dichts bij de materie. Wij beïnvloeden onze omgeving met ons ‘veld’ maar dit gebeurt ook andersom! Ook beïnvloeden we elkaar voortdurend met onze energievelden. En dan zijn er ook nog de elementale krachten, positief of negatief die ook hun invloed uitoefenen. In deze ‘soep’ bewegen wij ons. Al ‘voelend’, en dat mentaal proberen te begrijpen, al denkend het te weten. Vele mensen leven in de veronderstelling het leven onder controle te hebben, omdat onze cortex ontwikkeld is en de dingen kan “plaatsen”. Maar we zijn ons dan onbewust van de etherische/energetische krachten waar we in ons aardse leven aan onderhevig zijn.
De Living Body Class is er om jou te leren meer begrip en controle te krijgen over allereerst je etherische energie lichaam met haar chakra’s en nadi’s. Om je eigen gelaagdheden te gaan waarnemen. Ik ga daarbij uit van meerdere lagen in ons zijn, onze lichamen of wezensdelen. Hier kan je over lezen en ze op deze manier proberen te begrijpen. Ik maak graag gebruik van de directe weg van waarneming door jou te laten voelen waarover we spreken. Door samen fysieke, zintuiglijke, mentale en emotionele (voel-) oefeningen te doen, waardoor je werkelijk kunt gaan ervaren dat je meer bent dan je fysiek lichaam met een geest. Of als je dit gegeven en niet nieuw voor je is, je ervaring kunt verdiepen en verfijnen.
Wie doen er mee?
Mensen komen naar mijn lessen omdat ze meer willen leren voelen, Omdat ze intuïtief voelen dat er meer is, dat er iets aan hen knaagt wat ontdekt wil worden. Of omdat ze voelen dat er een blokkade of verdoving aanwezig is, die ze willen opheffen. Omdat ze graag aangeraakt willen worden of andere willen (leren) aanraken. Vaak is een een behoorlijke drempel voordat men in een groep als deze stapt. En moet men eerst oordelen over zichzelf overwinnen, zoals: “ik ben niet goed, aardig, leuk of mooi genoeg om mee te doen”. Ofwel oordelen over anderen die je daar gaat ontmoeten “wat zijn dat wel niet voor type mensen die daaraan meedoen?” Ook is er soms een hardnekkig misverstand dat je samen met een partner moet komen om te kunnen meedoen. Dit is in mijn lessen nooit het geval. Iedereen met de juiste intentie kan meedoen! Je mág een partner meebrengen maar dat hoeft niet.
Wat komt aan bod:
 • ademwerk
 • werken met klanken, vibraties naar de verschillende chakra’s sturen
 • meditatie
 • bewust leren voelen van energie, op jezelf en in contact met anderen
 • wakker maken van het lichaam, afgestomptheid en verdoving laten smelten
 • tantra kriya yoga
 • wheel of consent werk, polyvagal regulatie oefeningen
 • bevrijden van gestolde energie
 • opening van chakra’s en nadi’s
 • bewust leren aanraken (*met inachteming van de maatregelen)
 • wanneer er consent over is in de groep: aanraking op de blote huid/massage

Wat trek ik aan en neem ik mee:
Trek gezellige, soepele kleding aan en houd er rekening mee dat je het warm kan krijgen van het ademwerk en bewegen. Neem ook iets mee om je warm aan te kleden want de ramen zullen regelmatig open gaan. Neem een sarong mee. Neem ook je eigen lunch mee. Voor thee, water en lekkers wordt gezorgd. 

Vragen of aanmelden: info@livingtouch.nl
Ben je nieuw? Dan hoor ik graag je motivatie en ervaring met lichaamswerk.

Deze Class is op 20 December

Jouw investering
90 euro

Lokatie: Padma Middelburg
Tijdstip: 11.00  – 20.00

Maatregelen ter voorkoming van verspreiding van het COVID virus
Er is een maximum van 14 deelnemers, we houden voldoende afstand buiten de oefeningen om. De ruimte wordt regelmatig geventileerd. We wassen onze handen regelmatig en er is handenalcohol aanwezig. Voordat we beginnen stemmen we met elkaar af welke omgangsregels we hanteren. Mocht jij klachten hebben die wijzen op mogelijke infectie met Covid dan kun je niet deelnemen of als ik zelf deze klachten heb zal ik het event annuleren In dit geval, en alleen in dit geval krijg je je investering 100% terug. Voor annulatie om andere redenen gelden de algemene voorwaarden


Schrijf je in