Datum/Tijd
Date(s) - 19 december 23
19:30 - 22:00


Lieve Jij,

De tijd van heling is gekomen.Voel jij dat ook? Loop je rond met dat sluimerende gevoel dat er iets in je nog aandacht nodig heeft. Aangeraakt wil worden. Aangekeken mag worden. Geheeld wil worden. Dat voel je in je lichaam. In je steeds terugkerende gedachten. In steeds herhalende, emoties oproepende situaties. En tegelijk voel je dan ook die diepere push, die duw die je zegt: “en nu gaan we er iets mee doen”.

 
Dat zou kunnen door naar deze healing circles te komen. Alles gaat makkelijker als we het samen doen. Mijn wens en intentie is om op deze avonden een veld van liefde en verbinding te creëren waarin we ons kunnen ontspannen en heling kan plaatsvinden, zonder dat dit perse moet gebeuren. En dat hoeft niet zwaar te zijn, maar kan ook licht en gezellig zijn. Net wat zich aandient.

 
Ik zal zorgen voor een passende opbouw en een programma. Rustig en afgestemd op de groep. De optimale sfeer om te helen in samenzijn. De werkvormen die we zullen gebruiken zijn: geleide meditaties, mantra/zang, ademwerk, beweging, contact en aanrakingsoefeningen, energie werk met een vleugje magie. Afwisselend rustig en actief, en met de intentie om te verbinden en te helen. Wat jij meebrengt kun je eruit halen. We werken op deze avonden met onze eigen energie en prana en bekrachtigen zo onszelf en elkaar zonder gebruik van externe (geestverruimende of andere) middelen. Om je een gevoel van veiligheid te geven is het goed te weten dat je eenvoudigweg ook aanwezig kunt zijn, en bij elke activiteit kunt beslissen om mee te doen.

Deze avonden zijn voor iedereen (M/V) die de roep voelt om erbij te zijn.

 
Data: 26 september, 9 oktober,  31 oktober, 14 november, 28 november, 12 december en 19 december.

Investering: 25 euro per avond, 4 avonden: 85 euro, 7 avonden: 140 euro. Met zijn tweeën komen: 40 euro. Betaling doe je vooraf per bank, bij je aanmelding.

 
Locatie: praktijk LT, bij meer dan 10 deelnemers: Padma Middelburg.

 
Wie geeft deze avonden: Voor de mensen die mij nog niet (persoonlijk) kennen: Jessica (Queen), tantrika, praktijkhouder Living Touch. 8 jaar ervaring in tantrisch lichaamswerk en tantrisch groepswerk. Inspirerend, professioneel en toegankelijk.

 
Aanmelden, mét je intentie en iets over jezelf, via info@livingtouch.nl.


Schrijf je in