Datum/Tijd
Date(s) - 19 oktober 21
19:30 - 21:30


Een online training voor mannen

De lingam is een veel gebruikt woord in ‘tantra’ en spirituele kringen en het duidt het hele mannelijke seksuele orgaan aan. In zijn fysieke vorm, maar ook in zijn spirituele dimensie.

De lingam is ook een enorme krachtbron in het bekken. Hoe fijn is het om meerdere manieren te leren om met die krachtbron om te gaan. Zodat je je kan openen voor meer ontspanning, meer extase en een groter bewustzijn in je hele bekken. Ik beloof je dat ik je veel kan leren zodat jij je kunt verruimen en je kunt ontspannen in je mannelijke krachtbron, zodat je hele lichaam zich ermee kan verbinden en openen.

Sinds 6 jaar geef ik ‘tantra sessies’, en om uit de discussie van wat tantra nu wel of niet inhoudt noem ik deze tegenwoordig living body sessies. In deze sessies is ook altijd aandacht voor de genitaliën, die ik behandel. Er is bij mij veel kennis en ervaring over het werken met de lingam die ik graag met je deel. Ik ken de probleempjes met erecties, of vroegtijdige ejaculaties. Maar ook het meer onbekende probleem van verdoving of de wens om ‘meer’ te voelen en meer controle te hebben.

De training bestaat uit 3 sessies van 2 uur die je online kunt volgen. Wanneer je deelneemt krijg je van mij de link om in te loggen. Hierbij zet je je camera aan, zodat we elkaar kunnen zien. Verder instructies over hoe het verloop van de les gaat krijg je bij deelname.

Aan bod komt:

  • uitleg fysiek lichaam en hoe je je bekken op een fysiek manier kunt losmaken
  • uitleg energetisch lichaam met chakra’s en nadi’s, hoe je energetisch jezelf kunt openen
  • uitleg zenuwstelsel en de manieren waarop we zoeken naar veiligheid
  • Sharing
  • Ademhaling om het lichaam de openen, gebruik van locks om je bekken wakker te maken en te leren controleren
  • Geleide zelf massage van je lichaam inclusief lingam

Data: 21 september, 5 en 19 oktober 19.30 – 21.20

Wanneer doe je mee? Als je een “ja”. Voelt als je dit leest, en zin hebt om actief mee te doen. Als je een serieuze intentie of vraag voor jezelf hebt waar je meer over te weten wilt komen. Als je de eigenaar van een lingam bent, je kunt ook als stel deelnemen maar deze training is gericht op de lingam.

Kosten: 85 euro voor 3 lessen van 2 uur.

Wanneer je die ja voelt stuur je mij een mail op info@livingtouch.nl en daarin schrijf je mij de reden dat je deelneemt, en wat je graag wilt leren.


Schrijf je in