Datum/Tijd
Date(s) - 05 maart 22
10:00 - 17:00


De naked bodies vraagt om een herhaling!

 

Op deze dag gaan we werken rond naaktheid. Wat betekent naakt zijn, voelen we er ons goed bij of is er gène. Willen we die overwinnen, voelt het vrij om naakt te zijn? De ervaring met de vorige naked bodies dag was: ja het voelt bevrijdend om naakt te zijn, om eventuele obstakels stap voor stap te overwinnen.

 

Wat gaan we doen:

  • warming up van energielichamen
  • talking bodies
  • uitkleedritueel
  • naakte tantra kriya yoga
  • wheel of consent oefeningen, naakt
  • massage ritueel
  • ……….

Deze dag is voor mensen die serieus geïnteresseerd zijn en (liefst) ervaring hebben in mijn werkwijze. Er is geen plaats voor voyeurisme of exhibitionisme. De nadruk in mijn werkwijze ligt altijd in de verbinding zoeken met al onze lagen van bestaan (fysiek, energetisch, mentaal, emotioneel en spiritueel). En niet in het uitleven van lagere behoeften.

Heb je interesse? Stuur me een mail naar info@livingtouch.nl met je duidelijke motivatie of vraag voor deze workshop. Ik beoordeel zelf of je mee kunt doen, dus inschrijven gaat via mail en niet via het inschrijfformulier.

Houd er rekening mee dat we gaan werken met de groep die zich gaat vormen. Mijn groepen zijn altijd gemengd maar ik ga geen rekening houden het gelijke aantallen. Een onderdeel van het tantrische werk is dat je onbevooroordeeld kunt zijn naar anderen en naar jezelf. Wanneer je deelneemt ben je bereid om met iedere andere deelnemer m/v samen te werken. Vind je dit spannend? Kom dan toch 🙂 en vertrouw erop dat dit goedkomt 🙂

datum: 5 maart
tijd: 10.00 – 17.00
lokatie: volgt
investering: 100 euro, wanneer je ook deelneemt aan de workshop van 4 maart kun je beide workshops deelnemen voor 110 euro.

Vier het leven, vier je lichaam!

 

Jessica

 

 


Schrijf je in