Datum/Tijd
Date(s) - 12 maart 20
19:00 - 22:00


Shibari, de kunst van het vastbinden, de bondage spreekt veel mensen aan.

Daarom organiseer ik deze avond waarin we kunnen oefenen met bondage ofwel shibari en alles wat daarbij komt kijken. Je hebt hiervoor geen ervaring nodig! Het is een avond waarin je kan komen kennismaken, proberen en zien hoe dit voor je voelt. Ofwel je skills kan onderhouden.

Ik heb een tantra praktijk en ben geoefend in het werken met energie, en dat te leren aan deelnemers.
De avond zal worden geopend met een activatie van lichamen (3 Bodies, fysiek, energetisch, spiritueel) door middel van ademhaling en gebruik van sacred lock. Verder zal er als altijd aandacht zijn voor het aangeven van grenzen en wensen.

Daarna gaan we samen spelen met touw en alles wat daarbij komt kijken.

Aantrekken: comfortable kleding, touw en benodigdheden is aanwezig, maar mag je meebrengen als je dat hebt.

datum: 12 maart
tijd: 19.00 – 22.00
investering: 25 euro/avond
plaats: praktijk Living Touch, Oost-Souburg

Iedereen die interesse heeft kan meedoen!
Ik ga ervan uit dat je voldoende draagkracht hebt om dit aan te gaan, in mijn tantra avonden leer je alles over het werken met energie, activeren van je lichamen, en controleren daarvan. Dit is zeer helend en bevrijdend (en soms confronterend). In mijn conscious pleasure avonden leer je alles over de wheel of consent, waarbij je leert om jouw authentieke “ja” en “nee” te gaan uitspreken. Aangeven wat je grenzen en verlangens zijn. Dit lijkt altijd makkelijker dat het is! En vraagt oefening om er echt goed in te worden. Mocht je dus meer van mijn achtergond werkwijze willen weten dan raad ik je aan om deze avonden ook te bezoeken! Op een bondage avond is er geen ruimte om daar al te diep op in te gaan namelijk!

Aanmelden:
Mail naar: info@livingtouch.nl
of 06-26336643.
Vermeld bij aanmelding je motivatie (een paar woorden, en íets meer dan “ik heb er zin in”, en je eventuele ervaring)


Schrijf je in