Datum/Tijd
Date(s) - 22 november 19
19:30 - 22:00


Er zijn dit najaar 7 tantra avonden gepland.
Een tantra avonden kan je los volgen, maar je kunt ook de hele reeks volgen, zo kan je meer leren en heb je er echt iets aan.

Op een tantra avond maak je kennis met mijn werkwijze. Veel mensen vinden het een heerlijke onderbreking van hun dagelijks leven en komen regelmatig weer even terug. Hier leer je uitgebreid de basics van mijn werk en kan je blijven herhalen. Herhaling is goed en fijn voor je lijf.

We zullen veel energie opwekken samen door middel van ademhaling en het gebruik van spieren in je bekkenbodem. Dit geeft direct een verbinding met je lijf en hele wezen. Iets waar veel mensen naar op zoek zijn en dat ze erg missen in hun leven. We zullen actieve oefeningen doen in groep en wisselende tweetallen. Ik geef onderweg veel uitleg zodat je ook een theoretische achtergrond hebt van wat er allemaal met je gebeurt en waar we mee bezig zijn. Omdat we actief bezig zullen zijn is enige soepelheid van je lijf een kleine vereiste. Er zullen oefeningen zijn om het wheel of consent te gaan begrijpen in je doen en laten. Deze oefeningen gaan over het uitspreken van grenzen en verlangen en daarmee gaan we direct aan de slag. We doen ook wat rustigere oefeningen, tantrische meditaties, oefeningen met aanraking op de kleding, rituelen, tantric dance en meer…

Ik zal een mooi en gevarieerd programma samenstellen wat los te volgen is, maar waarin een zekere intensiteit is met elke avond die we verder komen. Elke avond is sfeervol, liefdevol en heeft een soms ongekende diepgang. Hier kan je thuiskomen in jezelf en in de groep. Oordelen over jezelf (“ik ben niet goed genoeg”) en over anderen zullen wegsmelten. Het zal zeker ook confronterend zijn, want je wordt steeds uitgenodigd dieper naar jezelf te kijken. Daarom vraag ik een zekere openheid en wens tot verandering van deelnemers.

Veel gestelde vragen en voorkomende misverstanden:

* Ik heb geen vaste partner dus ik kan niet meedoen.
Je kunt alleen deelnemen of samen met je partner, vriend of vriendin. De meeste deelnemers komen alleen, en er zijn meestal een paar koppels tijdens de avonden, maar daar merk je weinig van, het is een groepsavond.

* Ik durf niet naakt.
We doen alle oefeningen met kleding aan, mochten we onszelf (gedeeltelijk) ontkleden, dan is dat eigen keuze en nooit verplicht. Houd er rekening mee dat sommige deelnemers iets uittrekken vanwege warmte.

* Ik durf niet, ik ben er vast nog niet aan toe.
Als je erin geïnteresseerd bent, je voelt de spark van binnen, dan ben je er klaar voor. Iedereen moet over die drempel, maar je zal je snel thuisvoelen. Daar zorg ik en de groep wel voor.

* Ik kan het niet aan mijn familie vertellen dat ik dit doe.
Als dit je tegenhoud besef dan dat je anderen laat bepalen wat jij wel of niet wil doen. Vraag jezelf dan af of je zo wil leven, en maak dan een keuze om dit wel of niet te doen.

* Ik wil geen bekenden tegenkomen.
Het gebeurt wel eens een enkele keer, maar is dan meestal geen probleem omdat iedereen voor zichzelf komt.

Wie geeft de avonden:
De avonden staan onder de bezielende leiding van Jessica. Ze geeft sinds 3 jaar tantra avonden en andere tantrische workshops op het gebied van tantra massage, yoni en lingam massage en bondage. Zij werkt daarin graag samen met anderen.

Data: 11, 25 oktober, 8, 22, 29 november, 6, 13 december
Plaats: Padma Middelburg, zaal Bamboe
kosten: 25 euro/avond, per bank betalen op voorhand
groepsgrootte: 15-25 personen (wisselt per avond). Bijna altijd evenveel mannen als vrouwen.

Kom je alle 7 avonden meedoen: 150 euro ( vooraf betaald *)
kom je er 5 meedoen: 115 euro (vooraf betaald*)

* gemiste avonden kunnen worden ingehaald door een conscious pleasure avond mee te volgen. De korting vervalt eind ‘ 19 dus tot start 2020 heb je de kans om alles te volgen.

Aanmelden VERPLICHT via mail naar info@livingtouch.nl mét een korte motivatie waarom je mee wilt doen. Daarna stuur ik je meer info.


Schrijf je in