Datum/Tijd
Date(s) - 29 maart 19
19:30 - 22:00


Wat is het/en waarom doe je mee?

Een tantra avond is een moment waarin je helemaal uit je gewone leven kunt stappen. Mensen die deze avonden bezoeken zitten in een transformatie in hun leven en willen daar een versnelling in aanbrengen. Of ze willen bijvoorbeeld leren hoe ze contact kunnen maken met anderen, of willen hun ingeslapen levensenergie weer wakker maken. Besef dat we veel energie gaan opwekken. Als je dit nog nooit hebt gedaan is het best intens maar ook heel fijn. Tantra avonden kan je om die reden zien als een vorm van “exposure”. Wat de reden ook is waarom je meedoet, je bent welkom!

Wat doen we op tantra avonden?

– ancient tantra kriya yoga (een krachtige manier om je energie wakker te maken, door middel van ademhaling & het leren gebruiken van spiergroepen (bandha’s en mudra’s om energie te wekken en te verspreiden)
– een korte en herhaalde uitleg over wat er nu precies gebeurt in je lichaam als we de oefeningen doen, en hoe je met energie kan werken
– speelse oefeningen in groep, en (wisselende) koppels
– actieve tantrische meditaties
– speelse oefeningen om je grenzen te leren voelen en je lichaamsbewustzijn te verhogen
– verschillende vormen van massage & aanraking op de kleding
– tantrische rituelen

Elke avond is anders maar vele ingrediënten komen terug, zodat je als je vaker meedoet echt in de energie en de oefeningen komt. Ook zal je elke keer weer anders beleven. Ook als je al ervaren bent is dit de kans om je te verdiepen en dingen te leren die je misschien nog niet eerder deed. Dit is geen theekransje, maar een avond vol met avontuur en intens lichaamswerk. We werken altijd in een gemengde groep, met een ongeveer gelijk aantal M/V, je doet oefeningen met verschillende mensen (M/V) We houden kleding aan, en mochten we ons (gedeeltelijk) ontkleden, dan is dit altijd een eigen keuze. Ik houd rekening met deelnemers en pas zonodig mijn programma aan, maar ik ga je ook liefdevol uitdagen om een beetje uit je comfortzone te komen.

Vragen of aanmelden: info@livingtouch.nl
Als je voor de eerste keer komt hoor ik graag je motivatie en ervaring met tantra, yoga of bodywork, geen ervaring hebben is geen enkel probleem! De juiste intentie hebben is wel nodig!

Data 2019:
11, 18 januari, 1 februari
8, 15, 29 maart
5, 19, april
3, 10, mei

Jouw investering
Voor vaste deelnemers: € 200,00 euro voor 10 avonden. Je betaald er 8 krijgt er 10*
Ben je nieuw: 11, 18 januari of 1 februari is intro, alle 3 meedoen = € 60,00*
Aanbieding: 5 avonden meedoen: € 110,00.*
Je kan er ook altijd voor kiezen om een avond mee te doen die jou past,
investering: 25 euro/avond, maar vol=vol dus meldt je tijdig aan.
* Je betaald vooraf en ik geef geen geld terug als je verhinderd bent.


Schrijf je in

Conscious Pleasure Avondtantra avonden 2019 living touch