Datum/Tijd
Date(s) - 11 juli 19
20:00 - 22:00


Een zomer tantra avond op Finca vrij!

Wat is het/en waarom doe je mee?

De tantra avond is een moment waarin je helemaal uit je gewone leven kunt stappen. Je zit misschien in een transformatie of bent gewoon nieuwsgierig. Of je wilt leren hoe je op een mooie, integere manier contact kan maken met je eigen lijf en dat van anderen. Ook zal het je ingeslapen levensenergie weer wakker maken. Besef dat we veel energie gaan opwekken. Als je dit nog nooit hebt gedaan is het best intens maar ook heel fijn. Tantra avonden kan je om die reden zien als een vorm van “exposure”. Wat de reden ook is waarom je meedoet, je bent welkom!

Wat doen we op deze tantra avond?

– ancient tantra kriya yoga (een krachtige manier om je energie wakker te maken, door middel van ademhaling & het leren gebruiken van spiergroepen (bandha’s en mudra’s om energie te wekken en te verspreiden)
– een korte en herhaalde uitleg over wat er nu precies gebeurt in je lichaam als we de oefeningen doen, en hoe je met energie kan werken
– speelse oefeningen in groep, en (wisselende) koppels
– actieve tantrische meditaties
– speelse oefeningen om je grenzen te leren voelen en je lichaamsbewustzijn te verhogen
– oefenen met aanraking vanuit een verhoogde staat van bewustzijn

Moet ik iets kunnen?

Ik ga deze avond bijzonder maken en voor iedereen goed te volgen. Belangrijk om te weten voor jou is dat de kleding aanblijft. Door de leuke, en soms uitdagende oefeningen zal je je snel geaard en in je kracht voelen komen. Dit is vaak een unieke ervaring omdat het zo snel kan gebeuren. Als je al ervaren bent in lichaamswerk is dit de kans om een nieuwe aanpak te ervaren en je te verdiepen. Dit is geen theekransje, maar een avond vol met avontuur en lichaamswerk. We werken in een gemengde groep, met een ongeveer gelijk aantal M/V. Enige soepelheid van je lichaam wordt wel gevraagd. Hoewel we werken met aanraking en levensenergie, is deze aanraking niet s”ksueel! Ik zorg voor een veilige setting en duidelijke instructies om dit allemaal in goede banen te leiden. Mensen die mijn werkwijze kennen, zullen weten wat ik hiermee bedoel.

Wie geeft de avond?

Ik ben Jessica en heb een praktijk Living Touch. Sinds een aantal jaren geef ik tantra avonden en tantra massage workshops aan groepen. Mijn stijl van werken is zacht en stevig. Ik ga je niet pushen over grenzen te gaan, maar je wel liefdevol uitdagen om uit je comfortzone te gaan. Door de vele ervaring heb ik een leuke set tantrische tools om mee te werken. Ik geef ook 1 op 1 tantra sessies. Kijk voor meer informatie op www.livingtouch.nl

Jouw bijdrage:

20 euro voor de avond, voor gasten van Finca vrij de helft van de prijs. Ik vraag van jou je motivatie om mee te doen, mocht je twijfelen of dit iets voor je is: mail of bel me. Geen ervaring hebben is geen enkele enkel probleem! De juiste intentie hebben is wel nodig!

aanmelden mét motivatie bij: info@livingtouch.nl
of bel met: 06-26336643

Waar moet ik zijn?

Finca vrij, Kapelleweg 29, 4322 NG Scharendijke
tijdstip van 20.00 – 22.00
welkom van 19.30, ik begin stipt om 20.00 zorg dat je op tijd bent.
draag comfortable kleding!

Aanmelden mét motivatie bij: info@livingtouch.nl

Fijne zomer en tot ziens!

Jessica


Schrijf je in