Datum/Tijd
Date(s) - 08 december 22
19:30 - 22:00


10 magische tantra lab meetings in de donkerste tijd van het jaar!

Kom er bij als je de roep van binnen voelt om erbij te zijn en onze praktijk en energie samen te delen.

We komen elke week bij elkaar om samen onze magie te beoefenen. Breng je eigen magie practice mee, of laat je begeleiden in het ritueel van de avond. In magie kun je transformeren en helen. De magische tools die we gebruiken zijn rituelen uit witch praktijken en tantra technieken. In tantra gebruiken we onze lichamen, fysiek en energetisch om ons te openen voor transformatie en heling. In witchcraft gebruiken we onze intentie en unieke krachten om toe te treden tot andere rijken. In dit lab kun je als beginner mee doen om meer te leren over jouw magie en te profiteren van het veld van magie en heling wat we samen zullen creëren. Als geoefende witch of tantrica neem je deel om jouw magie of praktijk in te brengen als je die roep voelt.

De avond ziet er als volgt uit:

  • opening cirkel, uitpakken van de energie
  • zang en intentie
  • gronding en ademen
  • ritueel van de avond
  • tantra practise van de avond
  • stilte meditatie/integratie
  • sluiten van de cirkel, inpakken van de energie

De avond wordt geleid door Q-Jessica-N die al vele tantra avonden en workshop heeft geleid. Mocht je eerder hebben deelgenomen, vergeet dan alles wat je eerder hebt gedaan en kom als nieuw binnen in deze groep! Natuurlijk zul je veel van mijn stijl herkennen, maar we gaan verder in een andere stroom. Dus kom zonder verwachtingen en alsof je voor het eerst deze nieuwe wereld binnengaat. We gaan de energie van de donkere dagen gebruiken om een speciale magische sfeer te creëren. Een sfeer van ontdekken, onze magie oefenen, ons laten transformeren en helen. Wees open voor het onbekende, misschien bemerk je slechts een kleine verandering of sensatie, misschien wordt het voor jou groots.

Voor mensen die als nieuw aan magisch tantrisch werk willen beginnen: Kom als je je geroepen voelt, en zet je aarzelingen opzij of jij wel geschikt bent! Als je de roep voelt moet je er zijn! Wanneer we een tantra oefening doen worden die soms samen in een tweetal gedaan of in een (kleine) groep. Vaak is er een vorm van geleide aanraking in deze oefening. Weet dat dit door Q-Jessica-N altijd goed en duidelijk begeleid wordt, zodat je je niet verloren voelt. Je hebt altijd de vrijheid om een bepaalde oefening alleen te doen. Jouw oprechte intentie om deel te nemen is belangrijker dan wat je al weet en kunt. Er is aandacht voor veiligheid en regulatie. Maar je blijft zelf verantwoordelijk voor jouw proces.

Wanneer: 2, 8, 16, 22, 30  december, 5, 13, 19, 27 januari en 2 februari.
Tijd: 19.30 – 22.00
investering: 25 euro/avond. 4 avonden vooruit betalen 90 euro, 8 avonden 180 euro, alle avonden: 225 euro. Let op: wanneer je voor meerdere avonden vooruit betaald geef ik geen geld terug in geval van ziekte of andere afwezigheid. Je kunt dus alle avonden  ook apart volgen. Ben je nieuw voor mij? Dan investeer je eerst in 1 avond.

Belangrijk: In deze avonden openen we de ruimte voor iedereen. Alle gevoelens van plezier, genot, verdriet, hartstocht, rouw, onzekerheid enz. zijn welkom om te transformeren. Wat niet past in deze avonden zijn projecties naar anderen of naar Q-Jessica-N, grote onverwerkte emoties die nog niet eerder goed onderzocht zijn, of overbeladen seksuele/erotische projecties. We houden het netjes. We werken alleen met onze eigen prana, er worden geen geestverruimende middelen van buitenaf gebruikt. Twijfel je? Neem contact op.

Dresscode/mee: magische kleding waarin je lekker kunt bewegen en zitten. Sarong mee als je die hebt en wilt gebruiken. Neem je eigen magische items mee indien je die hebt en wilt gebruiken.

Lieve magische vrienden, kom erbij en meld je aan! De cirkel is open voor jou! Er is plaats voor iedereen die de roep voelt.

Vermeld bij je aanmelding de reden dat je deelneemt, jouw intentie, wat je erin aantrekt. Je eventuele ervaring met magie en tantra.

Q U J E E Nssi c a

 


Schrijf je in