Datum/Tijd
Date(s) - 24 februari 19
09:30 - 17:30


Deze dag wordt een verdieping op wat je al weet en ervaren hebt in je tantra avonden of workshops. Ook als je al (veel) ervaring hebt in tantra beloof ik je dat ik je ga verrassen met een nieuwe manier van tantric bodywork.

Voor wie is het?
* Voor mensen die graag willen verdiepen en nieuwe dingen willen leren in tantrisch lichaamswerk.
* Voor mensen die open zijn om met hun lichaam te werken, graag “wakker” willen worden en een energie boost kunnen gebruiken.
* die naar manieren zoeken om zich te verbinden met zichzelf & met hun levensenergie zonder dat het ontaard in “lust”
* mensen die een blokkade voelen, zich graag meer willen en durven openen en niet weten hoe
* mensen die willen leren hoe ze een ander ‘fatsoenlijk’ kunnen aanraken
* mensen die aangeraakt willen worden en willen spelen met overgave en dienend aanwezig zijn voor een ander

Wat gaan we doen?
Een ochtendprogramma (gekleed) waarin we ancient tantra kriya yoga doen: oefeningen om geweldig in je lijf te komen en je energie te laten stromen, veel meer als dat je normaal gezien gewend bent! Oefeningen om in overgave te komen, te leren voelen wat je ‘doet’ in contact met een ander. Oefeningen om pleasegedrag af te leren, want je moet eerst kunnen voelen wat jij wilt in contact. Oefeningen om de groep tot een harmonisch geheel te maken, dit lukt verassend genoeg altijd heel eenvoudig als iedereen toegewijd is en vooral goed ademt. Ik ga je daartoe enorm aanmoedigen.

Een middagprogramma met de-blokkerings technieken op het lichaam, en een mooie tantrische massage. Vanuit prana gegeven, daarom zal ik je de hele dag aanmoedigen te ademen, in combinatie met mudra’s en bandha’s, die ik je leer. We doen géén yoni en lingam massage, daar zijn andere workshops voor.

Je gaat je helemaal opgeruimd en ‘alive’ voelen, stukken die geheeld willen worden kunnen aangeraakt worden. En je gaat veel leren over tantrisch lichaamswerk wat je kan gebruiken in je praktijk.

Let op: mijn manier van werken en masseren vraagt enige soepelheid van je lichaam. Ik werk altijd op een matrasje op de grond, dat betekent dat als je masseert dat je in staat bent om zittend, eventueel op een kussentje de massage te geven. Ook is mijn manier van masseren actief en wordt deze afgewisseld met pranayama’s. Geen massage om in te dutten, maar een avontuur vol verassingen!

Lokatie: Middelburg, lunch meenemen om te delen
24 februari, 9.30 – 17.30
Max aantal deelnemers: 14
investering: 85 euro.

Mail je opgave met motivatie naar info@livingtouch.nl, vermeld hierbij je ervaring met tantra, lichaamswerk of massage. Geen ervaring hebben is geen probleem, de juiste intentie of motivatie hebben is wel nodig. Ook hoor ik graag of je lichamelijke of psychische klachten hebt.
Na betaling van je bijdage op NL52 RABO 0147921694 tnv. J.A. Jobse ovv. je naam en “workshop 24 februari” is je aanmelding definitief


Schrijf je in

tantra avonden 2019tantra avonden 2019 living touch