Datum/Tijd
Date(s) - 29 december 19
10:00 - 17:00


DEZE WORKSHOP IS VOL!!!

JE KUNT STARTEN IN 2020 MET DE TANTRA AVONDEN, OF NAAR DE LIVING TOUCH CLASSES KOMEN.

 

Tussen kerst en nieuw hebben we nog een heerlijke massage dag gepland zodat je ontspannen het nieuwe jaar in kan!

Of misschien wil je nog met ons kennismaken zodat je mee kan op een van onze tantra retraites?

De Tantra massage dag “light” betekent dat we er een ontspannen dag van maken en de massages toegankelijk zijn voor elk niveau.
Dus of je beginner bent óf al heel wat ervaring hebt in Tantra massage, óf je wilt leren masseren of gewoon wilt ervaren, iedereen is welkom.
We zullen gezamenlijk 2 soorten Tantra massage uitvoeren. Bij beiden worden geen genitaliën aangeraakt. En je kiest zelf of je geheel naakt ontvangt/geeft, of ondergoed/sarong aanhoudt.

Natuurlijk leren we weer de basics van het ademen, onder andere sacred lock, bandha’s en mudra’s, zodat je die tijdens de massage kunt toepassen. Dat is, wat velen van jullie inmiddels al weten, wat onze massages die extra bijzondere, extasische ervaring geeft.

Wat gaan we doen?
Een ochtendprogramma (gekleed) waarin we ancient tantra kriya yoga doen. Dit zijn oefeningen om geweldig in je lijf te komen en je energie te laten stromen, veel meer dan dat je normaal gezien gewend bent!Deze oefeningen werken ook heel goed om de groep tot een harmonisch geheel te maken. Samen ademen in combinatie met de asana’s en oefeningen in tweetallen, laat de prana stromen en brengt de energie al flink omhoog.

Oefeningen gebaseerd op Wheel of Consent, waarin je oa leert voelen wat je doet in contact met een ander, je eventuele pleasegedrag kunt (aan)zien, je leert je uit te spreken over wat je (niet) wilt in contact. Dit alles op een speelse manier.

Een middagprogramma waarin we gaan masseren. Er staat een milde zachte massage en een wat intensere activerende massage op het programma. Je wordt volledig door ons door de stappen van de massage geleid. Dat betekent dat we als groep gezamenlijk werken.

Voor wie is het?
* Voor mensen die graag willen verdiepen en nieuwe dingen willen leren in tantrisch lichaamswerk.
* Voor mensen die open zijn om met hun lichaam te werken, graag “wakker” willen worden en een energie boost kunnen gebruiken.
*voor mensen die naar manieren zoeken om zich te verbinden met zichzelf en met hun levensenergie zonder dat het ontaard in “lust”.
* mensen die een blokkade voelen, zich graag meer willen en durven openen en niet weten hoe.
* mensen die willen leren hoe ze een ander ‘fatsoenlijk’ kunnen aanraken.
* mensen die aangeraakt willen worden en willen spelen met overgave en dienend aanwezig zijn voor een ander.

We werken met matrassen op de grond. Dit betekent dat je enige soepelheid nodig hebt om lekker te kunnen werken. Als je een blessure of klachten hebt, vraag ons dan even om advies, om teleurstelling te voorkomen. Je kunt ervoor kiezen om de massage naakt te ontvangen, maar ondergoed aanhouden is ook geen enkel probleem. Wij staan voor een veilige setting.

Wie geeft de workshop?
Renée en Jessica, beiden eigenaar van een tantra praktijk en ervaren in het geven van 1 op 1 sessies en workshops. Zij organiseren samen regelmatig tantra workshops, waaronder Yoni en Lingam massage en tantra vakanties. Hun manier van werken is speels, licht en diepgaand, liefdevol en zeer aanvullend.

Wat neem je mee:
– comfortabele kleding
– sarong
– neutrale massageolie (geen doordringende geurtjes) in een handig te openen flesje (geen spuitflesjes)
– lunch, flesje water voor tussendoor
– grote en kleine handdoek
– hoeslaken

Datum: 29 december
lokatie: Middelburg
tijd: 10.00- 17.00
kosten: 85 euro

Je kunt je alleen aanmelden, of samen met een partner. Geef bij je aanmelding aan of je graag met een man of vrouw samenwerkt.

Inschrijven gaat als volgt: je stuurt een mail naar info@livingtouch.nl. Geef hierbij je motivatie voor deelname aan en je eventuele ervaring met tantra of massage. Geen ervaring hebben is geen probleem, de juiste motivatie hebben is wel nodig. Wij sturen je dan een mail terug ter bevestiging waarna je kan overmaken naar NL52 RABO 0147921694 tnv. J.A. Jobse ovv. je naam en “workshop 29 december”. Pas na betaling is je inschrijving definitief. Je kunt tot 3 weken voor de workshop annuleren, met aftrek van 25 euro administratiekosten. Tot 2 weken voor het event 25 euro administratie kosten, je krijgt 75% van het overgebleven bedrag terug. Tot een week voor het event geen teruggave van deelnamegelden. Zie algemene voorwaarden.

Veel gestelde vragen en voorkomende misverstanden:
* Ik heb geen vaste partner dus ik kan niet meedoen.
Je kunt alleen deelnemen of samen met een massage partner. Wij zorgen voor een gelijk aantal M/V (tenzij mensen met iemand van het gelijke geslacht willen samenwerken, hier maken we ook ruimte voor). Voor mannen zal mogelijk een wachtlijst gelden, mannen die ik ken van eerdere workshops of avonden geef ik voorrang.

* Ik durf niet naakt.
We doen het ochtendprogramma met kleding aan. Bij de massage mag je ondergoed aanhouden, bh uit is wel handig. Houd er rekening mee dan andere deelnemers wel naakt zijn. Tussendoor dragen we sarong/omslagdoek. Als dit nog te spannend voor je is, bezoek dan eerst mijn tantra avonden of conscious pleasure avonden, hier werken we stap voor stap aan veiligheid en gronding via ademhaling. Bij twijfel jezelf niet pushen, of overleg met mij om te kijken of dit geschikt voor je is

* Ik durf niet, ik ben er vast nog niet aan toe.
Meedoen aan een massageworkshop kan een grote stap zijn, maar als je erin geïnteresseerd bent, je voelt de spark van binnen, dan ben je er klaar voor. Iedereen moet over die drempel, maar je zal je snel thuisvoelen. Daar zorgen wij en de groep wel voor.

* Ik kan het niet aan mijn familie vertellen dat ik dit doe.
Als dit je tegenhoud besef dan dat je anderen laat bepalen wat jij wel of niet wil doen. Vraag jezelf dan af of je zo wil leven, en maak dan een keuze om dit wel of niet te doen.

* Ik wil geen bekenden tegenkomen.
Het gebeurt wel eens een enkele keer, maar is dan meestal geen probleem omdat iedereen voor zichzelf komt.

* Gaan we Yoni’s en Lingam massage doen?
Nee, daarvoor zijn speciale workshopdagen. Wel zullen we energieopwekken en die verspreiden over het lichaam.


Schrijf je in