Datum/Tijd
Date(s) - 23 juli 23
10:00 - 17:00


TRY-OUT

A-musement, welcome to the island of jewels

Ontdek je sensualiteit en seksualiteit

Zondag 23 juli 2023 10:00-17:00 in Den Haag

Lieve vrouw,
Voel jij dat je jouw sensuele zelf nog meer wilt ontdekken?

Zou je meer willen ontdekken over je erotische landschap en je Yoni en wil je dat in de veilige setting van een kleine vrouwengroep doen? Dan nodigen we je uit voor onze tantra workshop!

Wij zijn Jessica en Saskia, twee vrouwen die allebei hun dagelijks werk hebben gemaakt van tantra, de kunst van het aanraken en werken met energie. We hebben beiden een eigen tantrapraktijk en op onze leerweg zijn we zelf ook behoorlijk getransformeerd in onze sensualiteit en seksualiteit. Deze kennis willen we graag samenbrengen en met jou delen. Bij de voorbereiding op onze samenwerking hebben we een kaartlegging gedaan, en hierbij kwamen de kaarten “Island of Jewels” en “A-musement” heel sterk bij ons binnen. Vandaar de titel van onze workhsop. Wij hopen dat deze woorden jou ook aanspreken en dat je meevoelt wat wij erbij voelen. We hebben zoveel mooie innerlijke juwelen te ontdekken en bij al verworven schatten bij te voegen!

Onze workshop is een praktische, informatieve en helende belevenis. We gaan samen onze seksuele energie in beweging brengen en voelen waar we spanningen kunnen loslaten. Bij die ontdekking hoort ook het bekkengebied en de Yoni, het vrouwelijk geslacht. Wat voel je daar of wat voel je juist niet? Vrouwen hebben een enorm sensueel en orgastisch potentieel, en wij hebben gemerkt dat dit nog te vaak in het verborgene ligt. Verborgen onder hoopjes pijn, angst, trauma en het idee dat dit niet voor ons is weggelegd.

We nemen je bij de hand in onze praktische oefeningen en als je zover bent dat je mee gaat doen, zul je kunnen ontdekken hoe fijn en bevrijdend het kan zijn om dit samen met andere vrouwen te doen en onze gevoelens en sensaties te delen. Voor de specifieke technieken zullen wij een demonstratie geven in de veiligheid van de vrouwengroep. In onze workshop en demonstratie mag ook genot of pleasure in de Yoni ontstaan, dit gaan we op een tantrische, energetische wijze ervaren. Daarna mogen jullie dat in duo’s ontdekken, we werken binnen je eigen grenzen en hygiënisch. We gaan er wel van uit dat als je je hiervoor aanmeldt je bereid bent om hands-on te gaan werken met jouw lichaam en dat van je gelegendheidspartner.

We gaan de workshop houden in een klein groepje vrouwen, er is plaats voor 8 vrouwen.

Praktisch
datum zondag 23 juli 10.00 – 17.00
lokatie: Den Haag
investering: 100 euro incl. lunch en versnaperingen

Voel je je aangetrokken tot deze tantra workshop op 23 juli?
Stuur dan een mail met een motivatie naar info@livingtouch.nl
Voor meer info over Saskia: www.tantra-denhaag.nl
Voor meer info over Jessica: livingtouch.nl

Schrijf je in