Datum/Tijd
Date(s) - 07 oktober 23
10:00 - 17:00


Lieve vrouw,

Voel jij dat je jouw sensuele zelf nog meer wilt ontdekken?  Zou je meer willen ontdekken over je erotische landschap en je Yoni en wil je dat in de veilige setting van een kleine vrouwengroep doen?

Dan nodigen we je uit voor deze workshop waar we met de Yoni gaan werken.

Wij zijn Jessica en Saskia, twee vrouwen die allebei hun dagelijks werk hebben gemaakt van tantra, de kunst van het aanraken en werken met energie. We hebben beiden een eigen tantrapraktijk en op onze leerweg zijn we zelf ook getransformeerd in onze sensualiteit en seksualiteit. Onze workshop is een praktische, informatieve en helende belevenis. We gaan samen onze seksuele energie in beweging brengen en voelen waar we spanningen kunnen loslaten. Bij die ontdekking hoort ook het bekkengebied en de Yoni, het vrouwelijk geslacht. Wat voel je daar of wat voel je juist niet?

Vrouwen hebben een enorm sensueel en orgastisch potentieel, en wij hebben gemerkt dat dit nog te vaak in het verborgene ligt. Verborgen onder hoopjes pijn, angst, trauma en het idee dat dit niet voor ons is weggelegd.  We nemen je bij de hand in onze praktische oefeningen en dan zul je ontdekken hoe fijn en bevrijdend het kan zijn om dit samen met andere vrouwen te doen en onze gevoelens en sensaties te delen. Voor de specifieke technieken zullen wij een demonstratie geven in de veiligheid van de vrouwengroep. In onze workshop en demonstratie mag ook genot  of pleasure in de Yoni ontstaan, dit gaan we op een tantrische, energetische wijze ervaren. Daarna mogen jullie dat in duo’s ontdekken, we werken binnen je eigen grenzen en hygiënisch. We gaan er wel van uit dat als je je hiervoor aanmeldt je bereid bent om hands-on te gaan werken met jouw lichaam en dat van je gelegendheidspartner.

We gaan de workshop houden in een klein groepje vrouwen, er is plaats voor 8 vrouwen.

Praktisch
datum zaterdag 7 oktober  10.00 – 17.00
lokatie: Den Haag
investering: 100 euro incl. lunch en versnaperingen

Voel je je aangetrokken tot deze workshop op 7 oktober?

Stuur dan een mail met een motivatie naar info@livingtouch.nl

Voor meer info over Saskia: tantra-denhaag.nl


Schrijf je in