Datum/Tijd
Date(s) - 16 september 23
10:00 - 17:00


DIT IS EVENT GAAT NIET DOOR, KOMT OP EEN LATER MOMENT TERUG

 

Kom uit je verdoving en ga voelen. Open je lichaam, je hart, je bekken en laat de stroom toe. Leer hoe je prana kunt gebruiken door middel van ademhaling en meer. Weet hoe je echt goed kunt aanraken in plaats van ‘maar wat te doen’. Leer hoe je een heilige sfeer creëert in je massage. Wees authentiek in contact met jezelf en met de ander. Leer kijken naar een ander en letten op signalen wanneer je in contact gaat. Leer ook je eigen subtiele lichaamssignalen te ‘horen’ en er woorden aan te geven. Leer jezelf in woorden uit te drukken in je behoeften.

Dit is waarom je meedoet aan de tantra workshop bewustzijn in aanraking. Een dag vol met lichaamswerk en een massage. Ik geef deze workshop omdat ik het heel fijn vind om met groepen te werken, naast mijn sessies waarin ik tantrisch lichaamswerk geef. In een workshop ontstaat er altijd een veld van bewustzijn, liefde en heling waarin mensen thuiskomen. We zijn deze dag samen op ons eigen ‘landje’, weg van de dagelijkse realiteit. In deze ruimte is er de mogelijkheid te kunnen ontspannen en nieuwe lagen in jezelf te ontdekken. We zullen samen onze levensenergie oftewel prana aanspreken om onze lichamen wakker, open en bewust te krijgen. Of misschien worden we ons er wel van bewust hoe onbewust we eigenlijk zijn? Overschat jij jezelf daarin of onderschat je jezelf? Samen komen we tot realiteit.
 
Programma
– We bewegen, ademen en stretchen, want als je wilt gaan voelen zal je ook fysiek in beweging moeten komen. In de praktijk noem ik dit kriya yoga, met verschillende ademtechnieken en houdingen die we gaan doen. Dit doen we luchtig en speels, terwijl je ondertussen hard aan het werk bent. Het hoeft nooit perfect als je maar je best doet om ervoor te gaan.
– We doen verstillend en rustgevend werk, waarin je diep kunt ontspannen.
– We gebruiken werkvormen uit het wheel of consent zodat je gaat voelen en communiceren wat je vindt van een aanraking of een wens die wordt uitgesproken door een ander.
– We doen dit in een heilige sfeer, hiervoor werken we soms ritualistisch of met een mantra of een lied.
– We werken met aanraking op de kleding dit doen we met duidelijke instructies zodat je niet ‘lost’ bent.
– We doen ook een tantra massage. Dit betekent dat we werken met olie en dat de kleding op dat moment dan uitgaat. Je bent vrij om je helemaal bloot te geven of je slip aan te houden.  Tussendoor dragen we dan een sarong.

 

Voor wie is deze workshop

Voor iedereen die de behoefte voelt om mee te doen. Je hoeft geen ervaring te hebben, maar heb je die wel al met tantra, dan is dit natuurlijk ook interessant. Misschien ben je al masseur en wil je je verdiepen? Misschien heb je behoefte aan een fijne, actieve en inspirerende dag? Misschien vraagt je lichaam hier om? Misschien ben je al eerder bij me geweest en voel je de zin om er weer bij te zijn? Misschien wil je eens komen kennismaken met mijn werk? Iedereen is in principe welkom. Wanneer je die roept voelt mag je mij een mail sturen met je motivatie. Probeer zo goed mogelijk te omschrijven waarom je mee wilt doen en wat jij precies wilt leren, wat jij er voor jezelf uit wilt halen. Omdat we gaan masseren wil ik ook dat je aangeeft of je daarin met een man of een vrouw wilt samenwerken. De ervaring heeft me geleerd dat wanneer er gemasseerd gaat worden veel mannen interesse hebben, maar dan wel graag met een vrouw willen werken. In dat geval zal ik een wachtlijst moeten maken, en kijk ik of ik je kan plaatsen. Maar laat dit je er niet van weerhouden om je wel aan te melden als je erbij wilt zijn. Je kunt je ook als tweetal aanmelden als je al weet dat je samen wilt masseren.

 

Wie geeft deze workshop

De workshop wordt gegeven door Jessica (Queen) van Livingtouch. Ik ben al ruim 8 jaar bezig in de dagelijkse tantra praktijk door middel van sessies die ik geef aan mensen of koppels. ook is er veel ervaring met groepswerk. Ik ben opgeleid in tantra, wheel op consent, polyvagaal theorie en werken met prana via ademhaling. Ik ben authentiek en toegankelijk. Mijn stijl van werken is behoorlijk energetisch en liefdevol.
 

 

Praktisch:

Locatie: Middelburg
16 september
9.30 inloop en start stipt om  10.00  –  17.00
investering: 95 euro
lunch: zelf meebrengen, voor thee water en tussendoortjes wordt gezorgd.
aantal deelnemers: 12-14
Voel je je aangesproken en doe je mee? Mail mij op info@livingtouch.nl om te zien of ik je kan plaatsen in de groep. Vermeld in je mail je motivatie, ervaring met massage, lichaamswerk en tantra, en wat jij uit deze dag wilt halen.
Ik kijk uit naar jullie aanmeldingen!
Jessica (Queen, tantra naam voor nu..)

Schrijf je in