Datum/Tijd
Date(s) - 19 februari 19
19:30 - 22:00


Een mogelijk vervolg op tantra avonden, of als je mij al kent van eerder werk.

Een Conscious Pleasure Avond….
Waarom? Omdat:

Je meer plezier wil ervaren in je lijf
Je minder verdoving en afstomping wil
Je jouw unieke energie wilt laten stromen ?
Je blokkades en schaamte wil overwinnen?
Je in totale overgave wilt kunnen genieten

Ik denk daarvoor heel wat manieren te weten, allemaal gebaseerd op mijn tantrisch lichaam werk en de Kriya yoga die we veel veelvuldig doen in onze groepen. Door bewust te ademhalen, het gebruik van bandha’s kun je je eigen energiestroom enorm vergroten. In dit proces kun je van alles tegenkomen. Angsten, verlangens, emoties etc. Door bewust te blijven ademen kun je deze allemaal overwinnen totdat er alleen maar bewustzijn overblijft, zonder oordelen.

Ik wil graag beginnen met deze avonden omdat ik denk dat er een behoefte is om dit te leren, en omdat we er te weinig kennis is over hoe je veilig en bewust met je eigen energie kan omgaan.

Dus…
Wat gaan we doen:
Breathwork, Banda’s, Asana’s, de-blokkeren, stretchen, pulsen van het lichaam. Én conscious touch van het (blote) lichaam. En als er consensus over is met jou en de groep kan dat ook eventueel genitale touch zijn. Dit alles onder mijn stevige begeleiding.

We gaan beginnen met een klein groepje:
Maximaal 6 deelnemers. 3 M, 3 V.
Vrouwen kunnen zich aanmelden als zij zich ertoe aangetrokken voelen, en ervoor open staan om met een mannelijke partner samen te werken. Liefst hebben zij ervaring met mijn werk. Mannen kunnen zich aanmelden als zij een eigen partner meebrengen of voldoende ervaren zijn in mijn eerder workshops en tantra avonden (dit ter beoordeling aan mij). Je kunt vooraf nog welke avond je deelneemt, beter is wel om meerdere avonden na elkaar te doen en vol=vol.
Investering: 35 euro/avond
betaling via NL52 RABO 0147921694 tnv. J.A. Jobse ovv. je naam en avond+datum
Ben jij erbij?
Meld je aan via info@livingtouch.nl
Data voorlopig: 22, 29, januari, 5, 19, 26 februari

tot gauw!
Jessica


Schrijf je in

tantra avonden 2019