Datum/Tijd
Date(s) - 14 april 19
10:00 - 18:00


Na vele Yoni massage dagen is het nu tijd voor een dag speciaal voor de Lingam van de man.

Renee en Jessica hebben veel inspiratie en veel zin om hun kennis over de lingam te delen en de do’s and don’ts bij een lingam massage te delen met jou.

Het woord lingam wordt in tantra gebruikt om de penis van de man aan te duiden. De betekenis van het woord lingam is “pillar of light”, het mannelijke aspect van de schepping. De Lingam massage is dus een intieme massage voor de man. Als deze massage in een heilige, spirituele sfeer wordt gegeven is deze manier van aanraking helend en bevrijdend. Het helpt mannen zich bewust te worden van hun penis en hun seksuele capaciteiten te vergroten. Mannen kunnen leren hun ejaculatie uit te stellen en intenser en meer ontspannen te genieten, zonder een doel te hebben.

Op deze dag leren wij je alles over hoe je het aanpakt als je een lingam massage wilt geven en hoe je deze kunt ontvangen voorbij lust. Je krijg een gedegen energetische opwarming met leuke oefeningen waarna je na de demonstratie onder onze leiding zelf aan de slag gaat. We leren je technieken om het hele bekkengebied van de man te ontspannen en de man in overgave te brengen. Ook gebruiken we de opgewekte bekkenenergie om het lichaam en met name de hartstreek van de man nog verder te openen.

Deze dag is interessant voor zowel mannen als vrouwen. Zoals we bij de yoni massage dag ons helemaal richten op de behoeften van de vrouwen, doen we dat deze dag voor de mannen. De mannen hoeven alleen te ontvangen en hun partners (m/v) kunnen leren hoe ze deze massage kunnen geven. Ook voor vrouwen is dit heel interessant om te leren. Zij kunnen leren omgaan met hun gevoelens en (onbewuste) oordelen die ze mogelijk hebben over mannen en hun mannelijke energie.

Wij creëren in al onze workshops een intieme en veilige sfeer, en zullen dat ook deze keer bewaken en ondersteunen.

Als je wilt meedoen is het fijn als je al massage of tantra ervaring hebt omdat deze vorm van massage behoorlijk intiem is. Heb je deze ervaring niet, maar denk je dat hiervoor klaar bent, neem dan contact met ons op om te kijken of deze workshop voor jou geschikt is. Je kunt met je eigen (gelegenheids) partner werken, of wij matchen je met een van de deelnemers. Wanneer je je met je (gelegenheids) partner opgeeft kan je direct inschrijven.

Datum: 14 april 2019
tijd: 10.00 – 18.00
Investering: 125 euro, inclusief maaltijd
Lokatie: Amsterdam

*Wanneer je samen met een partner opgeeft en betaalt betaal je samen 200 euro.


Schrijf je in

Conscious Pleasure Avond