Datum/Tijd
Date(s) - 10 maart 19
09:30 - 12:30


“de enige manier om te kunnen genieten van iets dat met ons wordt gedaan, is de wetenschap dat we een keuze hebben”

“Het is geen goed idee om iets leuk proberen te vinden wat je niet leuk vindt.”

“We proberen onszelf te veranderen zodat de activiteit door kan gaan, maar in plaats daarvan moet de activiteit veranderen zodat wij het leuk vinden.”

“als het niet goed voelt, is het niet goed”

“we hoeven niet te leren om te ontvangen, we kunnen leren vertrouwen op de eerste impuls van ons lichaam”.

Een Lab middag met bijzondere en heel eenvoudige oefeningen om te voelen wat je wel en niet wilt in contact met de ander. Dat lijkt makkelijker dan het is, en daarom gaan we het oefenen én herhalen totdat het je steeds makkelijker afgaat.

We worden opgevoed met het idee te gehoorzamen aan wat anderen van ons willen. Deze conditioneringen zitten diep in ons hele systeem. Niemand uitgezonderd: we hebben allemaal te maken gehad met grensoverschrijdend gedrag. Om weer helemaal te leren waar jou “nee” en je “ja” zit, zijn er mooie oefeningen gemaakt. Gebaseerd op de Wheel of Consent. Deze oefeningen zijn uiterst eenvoudig waardoor ze saai zouden kunnen lijken (ik vond ze zelf namelijk in het begin heel erg saai). Maar er zit een verassende diepgang in de herhaling. Steeds maar weer oefenen en vertragen. Zodat je zenuwstelsel steeds meer tot rust kan komen en je in diepere lagen van jezelf kan zakken.

Dat gaan we doen.
– oefenen om ja te zeggen
– oefenen om nee te zeggen
– uitleg van de 3 ja’s en de 3 stappen die je neemt om een simpele vraag als “wil jij” of “mag ik” te beantwoorden
– 3 minute game
– bossy massage
– ……..

Je hoeft nergens aan mee te doen, je mag ook gewoon aanwezig zijn en kijken naar de anderen.

Een echte lab-middag en ochtend dus.
Iedereen is welkom, bekend of onbekend met onze werkwijze.
Deze lab middag of ochtend kan je gebruiken als voorbereiding op de Yoni massage middag van 10 maart. Zodat je ook daar heel goed kan voelen en communiceren wat voor jou past.

Draag gemakkelijke kleding en deze blijft aan! Er is géén genitale touch, je hoeft jezelf zelfs helemaal niet aan te laten raken of een ander aan te raken als je dit niet wilt.

Datum: 9 maart
Lokatie: Padma Middelburg
Tijdstip: 13.30 – 17.30
Investering: 25 euro

Datum 10 maart
Lokatie: Padma Middelburg
Tijdstip: 9.30 – 12.30
Investering: 25 euro

Je kunt beide keren meedoen: dus zaterdagmiddag en zondagochtend zodat je lekker in de oefeningen komt. Je kunt er ook voor kiezen (ook last minute! als er nog plek is) om mee te doen met de Yoni massage middag van 10 maart


Schrijf je in

Conscious Pleasure Avond