Datum/Tijd
Date(s) - 03 april 20
16:00 - 17:00


Omdat fysiek samen komen nu niet kan organiseer ik GRATIS wekelijks zoom-meetingen waarin ik de basics van mijn werk zal uitleggen en jij kunt meedoen.

 

Deze gatherings zijn voor IEDEREEN, dus ook als je nog nooit iets bij me hebt gedaan, maar wel geïnteresseerd bent, kun je hieraan meedoen.

 

Aanmelden is verplicht via het aanmeld formulier, of een apje naar 06-26336643.

 

Wat gaan we doen?

 

Veel van mijn werk bestaat uit het leren sturen van je energie door middel van ademhaling (pranayama) en het gebruik van spiergroepen in de bekkenbodem (locks of bandha’s) Dit moet altijd even ingeoefend worden voordat je lichaam dat ‘snapt’ We gaan de energie sturen en verruimen door je kanaal (sushumna) en door je chakra’s en deze verbinden en in beweging houden. Al dit werk komt terug in mijn sessies en workshops en is een van de pijlers van mijn werk.

 

Dit is je kans als je dit altijd al eens wou proberen, helemaal gratis!

Je moet je wel aanmelden met even een paar woorden wie je bent en waarom je meedoet. Dan stuur ik je de zoom link toe. Wat jij moet doen is zoom installeren, camara en geluid aanzetten en  op een rustige plek gaan zitten waar je niet gestoord wordt. Zorg ook voor een plek om te kunnen gaan liggen en steek voor jezelf een kaarsje aan als de meeting begint. Het is fijn als je 5 minuten voordat de meeting start al inlogt, dan kunnen we stipt om 16.00 starten.

 

Elke vrijdag om 16.00, zolang we in de intelligente lockdown zitten, een moment van prana voor jezelf, om gezond en gemotiveerd te blijven!  Start 3 april.

tot Zoom!

Jessica


Schrijf je in