Datum/Tijd
Date(s) - 24 april 20
19:30 - 20:30


Omdat fysiek samen komen nu niet kan organiseer ik twee keer in de week een zoom-meeting waarin ik de basics van mijn werk zal uitleggen en jij kunt meedoen.

Deze lessen zijn voor IEDEREEN, dus ook als je nog nooit iets bij me hebt gedaan, maar wel geïnteresseerd bent, kun je hieraan meedoen.

Wat gaan we doen?

Veel van mijn werk bestaat uit het leren sturen van je energie door middel van ademhaling (pranayama) en het gebruik van spiergroepen in de bekkenbodem (locks of bandha’s) Dit moet altijd even ingeoefend worden voordat je lichaam dat ‘snapt’ We gaan de energie sturen en verruimen door je kanaal (sushumna) en door je chakra’s en deze verbinden en in beweging houden. Al dit werk komt terug in mijn sessies en workshops en is een van de pijlers van mijn werk. Daarnaast komt het meer sensitief maken van je lichaam en je senses ook aan bod bij deze online meetings.

Dit is je kans als je dit altijd al eens wou proberen, ik doe dit op donatiebasis. Je kunt vanaf 1 euro per les doneren. Vraag om een tikkie als je wilt doneren.

Als je nieuw bent is het fijn als je je even aanmeldt met even een paar woorden wie je bent en waarom je meedoet. Dat kan via info@livingtouch.nl. Heb je al vaker meegedaan?, log dan gewoon lekker in als je er zin en tijd voor hebt.

De lessen zijn op elke dinsdag en vrijdag om 19.00. Wat jij moet doen is zoom installeren, camara en geluid aanzetten en op een rustige plek gaan zitten waar je niet gestoord wordt. Het beste zit je op de grond op een meditatiekussen, of op je bank. Zorg ook voor een plek om te kunnen gaan liggen en steek voor jezelf een kaarsje aan als de meeting begint. Het is fijn als je 5 minuten voordat de meeting start al inlogt, dan kunnen we stipt om 19.00 starten. Mocht je proberen in te loggen en het lukt niet stuur me dan een appje op 06-26336643 dan help ik je.

Meeting ID: 434 661 891
Password: 037221

Elke dinsdag en vrijdag om 19.30, zolang we in de intelligente lockdown zitten, een moment van prana voor jezelf, om gezond en gemotiveerd te blijven!

tot Zoom!

Jessica


Schrijf je in