Datum/Tijd
Date(s) - 08 januari 20 - 12 januari 20
16:00 - 18:00


DIT EVENT IS VOLGEBOEKT!
we gaan ons bezinnen om vaker tantra retraites en vakanties te organiseren!
Let’s get warm…in winter.
 
Na de heerlijke Tantra vakantie afgelopen zomer in Frankrijk, hebben we een fijne winter retreat voor jullie gepland.
 
Heb jij zin het nieuwe jaar energiek te beginnen en een mooie basis te leggen voor een jaar vol mogelijkheden?
 
Kom dan naar onze winter 4-daagse in de Belgische Ardennen.
 
Terwijl het buiten koud en vroeg donker is, zorgen wij voor een warme sfeer. We gaan jouw innerlijk vuur opstoken met tantrische oefeningen en lichaamswerk, met een fijne groep mensen verwarmende connecties maken.
 
Wat komt aan bod?
Ons werk bestaat uit 2 peilers:
-Awakening of the bodies, dit doen we door middel van fysieke oefeningen, onder andere Tantra Kriya Yoga. Dit zijn energieke ademtechnieken gecombineerd met bandha’s en asana’s.
-Wheel of consent, rustigere oefeningen waarbij je leert je grenzen en verlangens te voelen en uit te spreken.
 
Dit alles combineren we tot een speels en tegelijkertijd diepgaand geheel waarbij de kwaliteiten van Renée en Jessica optimaal benut worden. Doordat we meerdere dagen samen werken, eten en slapen bouwen we de intensiteit op, waarin je echt tot jezelf kan komen en tegelijkertijd een heleboel leert.
 
Massage en lichaamswerk komen ruimschoots aan bod. Hierbij demonstreren we ook Yoni en Lingam massage en krijg je de kans deze ook uit te voeren en te ontvangen.
 
Verder hebben we het geluk dat Elle ons komt onderdompelen in een prachtig ritueel en kunnen we genieten van het heerlijke eten van Peter.
 
Dit alles voor de scherpe prijs van 395 euro all in. Dit is dus inclusief maaltijden en overnachtingen.
 
Voor wie?
Voor iedereen die net als jij het pad van tantra wilt ontdekken of wilt verdiepen. Voor iedereen die de bereidheid heeft om zich over te geven en aanwezig te zijn. Als we je nog niet kennen van eerdere workshops bij een van ons, hebben we een intake procedure.
 
Wanneer:
9-12 januari 2020.
Start 10.00 9 januari, einde 16.00 12 januari.
Mogelijkheid om aan te komen op 8 januari in de avond.
 
Waar: Boda, Heyd-Durbuy in de Belgische Ardennen.
Je slaapt op een meerpersoonskamer. Mocht je je accommodatie willen upgraden, kijk dan even op de site van boda.nl. Dan zie je welke overnachtingsmogelijkheden er nog meer zijn. Deze dien je zelf te boeken en te betalen.
 
Aantal personen: 12-18.
Gemengde groep, meestal een gelijk aantal M/V (dit is voor ons echter geen must). Houdt er rekening mee dat je bij ons met iedereen oefeningen doet! Wij respecteren je wensen en grenzen, maar verwachten van deelnemers dat ze open staan om met iedereen samen te werken.
 
Wij verheugen ons op je deelname!
 
Namasté,
Jessica en Renée

Schrijf je in