Datum/Tijd
Date(s) - 02 september 20 - 06 september 20
18:00


Veerkracht in veranderende tijden

Na een tijd vol onzekerheid gaan wij weer van start met onze groepen. We kunnen ons voorstellen dat iedereen hoe dan ook geraakt is door de onzekere periode die deels achter ons ligt en waar we ook nog steeds niet doorheen zijn. Wij bieden graag wat afleiding en diepgang voor degene die er klaar voor zijn. Het thema van ons retreat  is “resilience” oftewel “veerkracht”.

Hoe blijf je sterk en gecentreerd in deze tijden waarin gevraagd wordt je aan te passen? Hoe kom je toe aan je behoefte aan aanraking, aan diepgang, aan écht contact? Hoe voel je weer dat je leeft?

In deze behoefte willen wij graag voorzien met het 4-daagse retreat dat in de Ardennen plaatsvindt van 2 tm 6 september. Alleen al van de heerlijke omgeving zal je tot rust kunnen komen. Daarnaast gaan we je volstoppen met heerlijk en gezond voedsel. Letterlijk, want we hebben Peter in de keuken. Maar ook gaan we je voeden op alle lagen van je zijn. We leiden je liefdevol naar je mooie en je minder fraaie kanten die ook aan het licht mogen komen. 

Onze meerdaagse events staan voor: 

 • inspirerende lessen die de intelligentie van je lichaam aanspreken
 • werken met de lichamen, fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel
 • opening van chakra’s en nadi’s
 • voelbare hartsverbindingen, diepe acceptatie en thuiskomen in jezelf en de groep
 • heling en integratie van stukken die aandacht vragen
 • heerlijk vegetarisch eten bereid door Peter
 • fijne ontmoetingen, fijne mensen, thuiskomen en herboren weer naar huis gaan.

Het programma ziet er ongeveer zo uit:

2 september aankomst vanaf 17.00 en openingsritueel
3 – 6 september
8.00 Mobilizing Awareness – Somatic exercises
9.00 ontbijt gevolgd door het dagprogramma

Wat kan je van ons verwachten:

 • energetisch (tantrisch) lichaamswerk met onder andere ademwerk, dat we buiten zullen doen
 • vergroten van lichaamsbewustzijn, door middel van diverse leuke/fijne oefeningen
 • in contact komen met wensen/grenzen door middel van Wheel of Consent werk
 • leren aanraken, meer bewustzijn en energie brengen in je aanraking
 • helende massages *
 • oefeningen om te leren hoe je je zenuwstelsel kunt reguleren en inzicht verkrijgen hoe het bij jou werkt
 • afgestemde, liefdevolle, stevige begeleiding
 • mooie rituelen
 • …../….. 

  * We houden ons aan de op dat moment geldende Belgische en Nederlandse regels. Veel programma onderdelen zullen buiten plaatsvinden. Vanwege de corona zal het accent minder op massages liggen. Je kunt erop rekenen dat wij voor interessante alternatieven zullen gaan zorgen.
  *Mocht je ziekteverschijnselen hebben, dan kun je niet deelnemen. 

Investering

€ 495 voor verblijf en eten op Boda, dat betekent: alle maaltijden, hapjes en drankjes. We serveren vegetarisch voedsel en houden rekening met allergieën diëten. Tijdens ons retreat nuttigen we geen alcohol.
Early bird als je je aanmeldt voor 1 augustus: € 465,00
Hiervoor heb je een all-in retreat.

Voel je je er klaar voor?

Stuur ons dan een mail, mét jouw motivatie waarom je meedoet en je eventuele ervaring op het gebied van tantra en/of lichaamswerk. Ervaring hebben is niet nodig, als je de “ja” voelt is dat genoeg, echter we willen je wel graag leren kennen voordat je mee gaat. Dit kan door middel van een zoomcall of je boekt een sessie bij één van ons.

Inschrijven gaat als volgt:
Mail naar: info@livingtouch.nl met je motivatie voor inschrijving. Daarna volgt een intake via zoom met Renée en Jessica mochten we jou nog niet kennen. Je doet bij je definitieve inschrijving een aanbetaling van €100. Het resterende bedrag voor de workshops (€395) betaal je vóór 12 augustus. De annuleringsvoorwaarden vind je bij algemene voorwaarden.

* Voor annuleren wegens besmetting met Corona hanteren we een aangepast beleid, hierover ontvang je per mail informatie.

Je kunt erop vertrouwen dat wij de groep mooi samen gaan brengen, op welke manier dat dan ook zal zijn.

Wie geeft het retraet?

De begeleiding is een samenwerking van Jessica Jobse (www.livingtouch.nl en Renée Kruisdijk (www.ubuntubodywork.com) Wij hebben een eigen praktijk in lichaamswerk, pelvic release (Renée) tantra (Jessica) en lichaamsbewustzijn. Onze kennis en vaardigheid is overlappend en aanvullend. In de keuken staat Peter Hundepool (www.zwaakseliefde.nl) die heerlijke maaltijden voor ons verzorgd en altijd bereid is speciale gerechten te koken voor mensen met dieet wensen. Verder zal er nog een assistent begeleiding aanwezig zijn.

We verblijven op Boda in Heyd, Durbey. www.ecohuisje.be

Je aankomst is op 2 september rond 18.00 en vertrek 6 september 16.00


Schrijf je in