Datum/Tijd
Date(s) - 30 augustus 20
09:30 - 17:00


YES we gaan we eindelijk de groepslessen hervatten!

Dit seizoen gaan we een beetje anders doen dan voorheen. Jullie kennen mij van de tantra avonden: dynamische, open groepsavonden waarin weer kriya yoga en ademwerk gedaan werd. Deze open avonden parkeren we even en we gaan ons nu richten op groepswerk in een vaste maandgroep. Dat betekent dat je een hele maand kunt meedoen. Elke maand is een afgerond geheel. Je kunt meerdere keren (maanden) meedoen. Ik kies vanwege de corona omstandigheden voor vaste groepen, dus je kunt dit seizoen geen ‘losse lessen’ volgen.
Oké, een Living Body Class, waarom? en wat moet ik me erbij voorstellen?
Wie mij kent  weet dat ik altijd spreek over ‘lichamen’, energie, emotioneel, mentaal, spiritueel en uiteraard het fysieke lichaam.
In de Living Body Class gaan we beginnen het energie lichaam beter te leren kennen en begrijpen. Het energie lichaam is ongeveer hetzelfde als het etherisch lichaam en wij bewegen ons in het etherisch veld. Dit is het lichaam en veld, het dichts bij de materie. Wij beïnvloeden onze omgeving met ons ‘veld’ maar dit gebeurt ook andersom! Ook beïnvloeden we elkaar voortdurend met onze energievelden. En dan zijn er ook nog de elementale krachten, positief of negatief die ook hun invloed uitoefenen. In deze ‘soep’ bewegen wij ons. Al ‘voelend’, en dat mentaal proberen te begrijpen, al denkend het te weten. Vele mensen leven in de veronderstelling het leven onder controle te hebben, omdat onze cortex ontwikkeld is en de dingen kan “plaatsen”. Maar we zijn ons dan onbewust van de etherische/energetische krachten waar we in ons aardse leven aan onderhevig zijn.
De Living Body Class is er om jou te leren meer begrip en controle te krijgen over allereerst je etherische energie lichaam met haar chakra’s en nadi’s. Om je eigen gelaagdheden te gaan waarnemen. Dit doen we door het vertrouwde ademwerk, maar ook op andere manieren.
Voor wie mijn lessen niet nieuw zijn: je gaat nieuwe ademtechnieken leren, we zullen het rustiger aan doen, meer mediterend, schouwend aanwezig zijn. Omdat de omstandigheden hier nu om vragen. Wie mij ook kent weet dat ik me altijd laat inspireren door het moment en wat de groep op dat moment nodig heeft dus de speelsheid en dynamiek ga je zeker ook terugvinden.

Wat komt aan bod:

  • ademwerk
  • werken met klanken
  • meditatie
  • bewust leren voelen van energie, op jezelf en in contact met anderen
  • wakker maken van het lichaam, afgestomptheid en verdoving laten smelten
  • wheel of consent werk, regulatie oefeningen
  • bevrijden van gestolde energie
  • opening van chakra’s en nadi’s
  • bewust leren aanraken (*met inachteming van de maatregelen)

Vragen of aanmelden: info@livingtouch.nl
Ben je nieuw? Dan hoor ik graag je motivatie en ervaring met lichaamswerk

Data september:
startdag: 30 augustus 9.30 – 17.00
11, 18, 25 september 19.30 – 22.00

Data oktober:
startdag: 27 september 9.30 – 17.00
9, 16,23 oktober 19.30 – 22.00

Data November:
31 oktober 9.30 – 17.00
6, 13, 20 november19.30 – 22.00

Data December:
29 november 9.30 – 17.00
4, 11, 18 december 19.30 – 22.00

Jouw investering
150 euro voor de hele maand.


Schrijf je in