Datum/Tijd
Date(s) - 24 januari 20
19:30 - 22:00


*Wat is het/en waarom doe je mee?

Een tantra avond is een moment waarin je helemaal uit je gewone leven kunt stappen. Mensen die deze avonden bezoeken zitten in een transformatie in hun leven en willen daar een versnelling in aanbrengen. Of ze willen bijvoorbeeld leren hoe ze contact kunnen maken met anderen, of willen hun ingeslapen levensenergie weer wakker maken. Besef dat we veel energie gaan opwekken. Als je dit nog nooit hebt gedaan is het best intens maar ook heel fijn. Tantra avonden kan je om die reden zien als een vorm van veilige “exposure”. Wat de reden ook is waarom je meedoet, je bent welkom!

* Wat doen we op tantra avonden?

  • ancient tantra kriya yoga (een krachtige manier om je energie wakker te maken, door middel van ademhaling & het leren gebruiken van spiergroepen (bandha’s en mudra’s om energie te wekken en te verspreiden)
  • oefeningen met een ontspannen zenuwstelsel. Oefenen in leren uitspreken wat je wilt en niet wilt
  • speelse oefeningen in groep, en (wisselende) koppels
  • actieve tantrische meditaties
  • speelse oefeningen om je grenzen te leren voelen en je lichaamsbewustzijn te verhogen
  • verschillende vormen van massage & aanraking op de kleding
  • tantrische rituelen

Ik zal een mooi en gevarieerd programma samenstellen wat los te volgen is, maar waarin een zekere intensiteit is met elke avond die we verder komen. Elke avond is sfeervol, liefdevol en heeft een soms ongekende diepgang. Hier kan je thuiskomen in jezelf en in de groep. Oordelen over jezelf (“ik ben niet goed genoeg”) en over anderen zullen wegsmelten. Het zal zeker ook confronterend zijn, want je wordt steeds uitgenodigd dieper naar jezelf te kijken. Daarom vraag ik een zekere openheid en wens tot verandering van deelnemers.

Elke avond is anders maar vele ingrediënten komen terug, zodat je als je vaker meedoet echt in de energie en de oefeningen komt. Ook zal je elke keer weer anders beleven. Ook als je al ervaren bent is dit de kans om je te verdiepen en dingen te leren die je misschien nog niet eerder deed. Dit is geen theekransje, maar een avond vol met avontuur en intens lichaamswerk. We werken altijd in een gemengde groep, met een ongeveer gelijk aantal M/V, je doet oefeningen met verschillende mensen (M/V) We houden kleding aan, en mochten we ons (gedeeltelijk) ontkleden, dan is dit altijd een eigen keuze. Ik houd rekening met deelnemers en pas zonodig mijn programma aan, maar ik ga je ook liefdevol uitdagen om een beetje uit je comfortzone te komen.

* Vragen of aanmelden: info@livingtouch.nl
Ben je nieuw? Dan meldt je je aan voor minstens 3 avonden om het optimale eruit te kunnen halen. Deed je al eerder mee? Dan kun je naar behoefte meedoen. Als je voor de eerste keer komt hoor ik graag je motivatie en ervaring met tantra, yoga of bodywork, geen ervaring hebben is geen enkel probleem! De juiste intentie hebben is wel nodig!

Data 2020

24 januari, 7  februari
6 en 20 maart, 10 en 24 april
8 en 22 mei

Jouw investering
25 euro/avond
3x meedoen: 70 euro *
5x meedoen: 115 euro *
Alle avonden meedoen: 175 euro *
* Je betaalt vooraf en ik geef geen geld terug als je verhinderd bent.
* Als je een serie avonden boekt is je investering geldig tot juni ’20.


Schrijf je in