Datum/Tijd
Date(s) - 04 februari 20
19:30 - 22:00


In deze serie maak je diepgaand kennis met mijn werkwijze. Je vindt het misschien fijn om mensen aan te raken of te masseren. Of om jezelf te (laten) aanraken, je wilt meer voelen in je lijf, orgastischer worden, bevrijd zijn. Maar wilt leren hoe? Je wilt leren hoe je de ander veilig en fijn kan aanraken? Dan is deze serie iets voor jou.

Het gaat dan niet zo zeer om technieken, maar wel is het fijn als je een paar belangrijke dingen weet. En niet alleen weet in je hoofd, maar vooral in je lichaam. Zodat je veilig bent voor de ander en het voor jou veilig voelt om je te laten aanraken. Zodat jij weet wat je grenzen zijn en durft aan te geven wat je fijn vindt. Ik ga je ook leren hoe je met prana kan werken, en hoe je je je eigen energie veel krachtiger kan maken. Dit doe je door de juiste ademhaling toe te passen en bandha’s te gebruiken.

Aan bod gaat komen:
Het meer of weer wakker en sensitiever maken van je lichaam. Dit doen we door middel van rustige oefeningen (met een ontspannen zenuwstelsel) en (zeer) actieve oefeningen met ademhaling (met een geactiveerd zenuwstel) zodat je het verschil in beide manieren kan ervaren. Het onderzoeken van je grenzen, leren je verlangen uit te spreken. Connectie maken tussen de verschillende centra (chakra’s) in je lichaam, Het orgastischer maken van je hele lijf. Door blokkades heen ademen en het doen van de-blokkeringstechnieken op het lichaam.

In level l
Werken we met kleding aan! Hier leer je de basic’s. Het blijven herhalen van deze basics is nodig en goed zodat je lichaam echt gaat snappen hoe de routes lopen en het steeds makkelijker voor je gaat. Bedenk hierbij dat je soms fysieke, mentale, emotionele uitdagingen moet overwinnen. Iedereen heeft hierin een eigen tempo en er is hierin geen doel of streven. Het gaat veel meer om aanwezig zijn in alles wat we doen, en zonder oordeel zijn naar jezelf of anderen.

In Level ll
Werken we (deels) ontkleed en zullen we intiemer werken en worden de genitaliën ook betrokken. Waarom? Omdat dit mijn specialiteit is én omdat het werken met onder andere de genitaliën veel healing en inzichten kunnen geven. Bedenk hierbij dat er niets moet! Aan bod komen: Tantra massage, self pleasure, yoni massage, lingam massage, pelvic steam, werken met het yoni ei en ejaculatie. In tegenstelling wat het in je kan oproepen als je dit leest is er in deze workshops nooit sprake van het uitvoeren gemeenschap of orale bevrediging. Alle handelingen gebeuren met toestemming, hygiënisch en met de handen. Er is géén contact tussen genitaliën.

Container: ik ga ervan uit als je meedoet dat je gemotiveerd bent en bereid bent alle oefeningen mee te doen. Besef dat je hierbij altijd mag pauzeren en toekijken als op enig moment iets niet ok voelt voor jou. Uit de kleren gaan is ook nooit een verplichting en een eigen intrinsieke keuze. Ik ga ervan uit dat je de grenzen en uitingen van andere deelnemers respecteert en verantwoordelijkheid neemt om voor jezelf te zorgen. Besef dat mijn manier van werken vaak hands-on is, met fysiek contact, en met soms massage en aanraking. Hoewel sharing en deelrondjes er ook bij horen ben je de meeste tijd fysiek bezig met elkaar.

Woman group: Level l en level ll, heb je nog nooit iets bij me gevolgd: dan volg je eerst level l. Ben je (ruimschoots) bekend met mijn werk, dan kan je in overleg met mij instromen in level ll.

Mixed group: level l en level ll. Ik ga uit van ongeveer gelijk aantal M/V maar ik geef geen garantie daarop. Mocht je als man moeite hebben om met een andere man samen een oefening te doen, dan respecteer ik dat, maar ik ga er geen rekening houden in het deelnemers aantal.

Je schrijft en betaalt vooraf voor de hele serie. De groep is daarna gesloten. Twijfel je? Volg dan eerst een aantal Tantra avonden. Heb je er zin in? Schrijf je dan in!

Denk je dat je alles al ‘weet’? Laat je verrassen en kom leren, echt leren. Weten in je hoofd is anders dan iets belichamen. En we belichamen echt minder dan we (denken te) weten.

Data:

Mixed group level l: 4, 18 februari, 3, 17, 31, maart van 19.30 tot 22.00

Woman group level l: 12, 26 februari, 11, 25 maart, 8 April van 19.30 tot 22.00

Mixed level ll: 11, 25 April, 9 Mei, 23 Mei van 10.00 tot 15.00

Woman level ll: 12 April, 26 April, 10 Mei, 24 mei van 10.00 tot 15.00

Minimum aantal deelnemers: 6

Investering:

Level l: 150
Level ll: 350
* Inclusief drinken, snacks en lichte lunch

Tot 4 januari vroegboek level l en ll, voor 475 euro.

Wanneer je inschrijft voor level l en ll mag je tot juni ’20 naar behoefte de tantra avonden volgen voor 50% van de normale prijs.


Schrijf je in